| Robbberttta a întrebat:

Ce alimente afecteaza sanatatea si trebuie cat mai rar folosite?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

In general, e bine sa consumam cat mai rar cu putinta grasimi saturate (adica cele de origine animala), dulciuri/produse bogate in zahar, snacksuri, cheepsuri si alte rontanele. De asemenea, este bine sa evitam mezelurile si alimentele semi/preparate din comert, care contin tot felul de aditivi alimentari si in plus nu stim ce calitate au ingredientele folosite.
http://www.i-medic.ro/......-sanatoasa

4 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Alimentele prajite,mezeluri,produse tip fastfood,dulciuri rafinate(bomboane,budinci, ciocolata), produse de patiserie(gogosi, pateuri), afumaturi.Multe din alimentele din magazine,(mezeluri sau sucuri racoritoare sintetice) contin aditivi alimentari(substante artificiale), care pot pot masca ingredientele de slaba calitate folosite la obtinerea lor.Trebuie citit cu atentie etichetele produselor cumparate!

| VadTot a răspuns:

Pai cele Care le Cumperi din Comert, Cam toate. Daca ti as face aum o lista cred ca m ar prinde Craciunul! Deci incearcale pe toate dar cat mai rar si cat mai putin in cantitate.ok?

| Bobbb a răspuns:

Cartofii prajiti!

| polistupaul a răspuns:

Cipsuri,alimentele tip fast-food, sarea in exces, sucuri(gen cola, fanta)

Întrebări similare