| Hasss a întrebat:

Ce alimente au proteine?

vreau sa aflu deoarece vreau sa pun putina musculatura pe mine big grin

am inteles ca ouale au proteine este adv?

si inca o INTREBARE.

ce trebuie sa fac ca sa ma inalt in afara de sporturi

un exercitiu cv.

dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Exemplu de meniu al dietelor cu multe proteine

Pe parcursul unei zile, va puteti astepta sa consumati urmatoarele:

Mic dejun
Oua cu costita
O ceasca de ceai sau cafea (fara lapte)

Pranz
Salata de ton si pita cu sunca
O portie mica de migdale

Cina
Somon pregatit la cuptor, optiunea broil, cu broccoli si conopida
Apa minerala, sifon

Gustare
Nuci variate
Unt de arahide
http://www.i-medic.ro/diete/dietele-cu-multe-proteine

| Cosmin86 a răspuns:

Cele mai importante : carne, branza, oua.

Nu exista "exercitii" de inaltat, inaltimea e determinata genetic, nu prea o poti influenta prin sport, decat nesemnificativ.

| Valyvly a răspuns:

Sunt foarte multe alimente care au proteine. Le poti gasi in cateva secunde daca dai search pe google.
Da, oul are un continut bogat de proteine.
Carnea in general contine cele mai multe proteine. Carnea de peste este printre cele mai bune.
Nu ai nevoie doar de proteine. Vitaminele sunt la fel de importante.
Mananca fructe si legume de fiecare data cand prinzi ocazia.

Pentru a te inalta incearca sa stai suspendat de o bara. Bara sa fie fixa, asezata in pozitia orizontal iar distanta dintre bara si sol sa fie mai mare decat inaltimea ta atunci cand tii mainile ridicate.
Stai suspendat de acea bara de 2 ori. dimineata si seara, cateva minute.
Totusi, sa nu te astepti la o schimbare de inaltime majora.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Valyvly):

De fapt sa nu se astepte la o schimbare deloc, chestia cu atarnatul de bara e o chestie de copii mici laughing

| Valyvly a răspuns (pentru Cosmin86):

Esti 100% convins ca ceea ce ai spus este adevarat? "ca inaltimea nu poate fi influentata de sport sau de exercitii"...
Atunci raspunde-mi te rog la intrebarea urmatoare. De ce nu vedem pe toate strazile oameni cu inaltimea de 2 m? si in locul acela, unde se practica un sport numit bascket gasim 20 cu aceasta inaltime?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Valyvly):

Pentru ca oamenii inalti dau la baschet, de-aia, nu ii inalta baschetul, asta e un mit. Eu am un fost coleg care e jucator profesionist ( doar asta face, acum e in Anglia ) si joaca de mic si altul care nu a facut sport in viata lui si are vreo 4 cm mai inalt.

Inaltimea e determinata genetic :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html

P.S. : chestia cu atarnatul de o bara iti forteaza doar articulatiile putin, nu te ajuta sa te inalti, sa fim seriosi

| Valyvly a răspuns (pentru Cosmin86):

DA,putinul acela. Eu nu am spus ca va obtine un mare rezultat daca asta ai crezut. La acel putin am vrut sa fac referire. O diferenta tot exista. Chiar daca este vorba de 1 cm.