| vlad_2771 a întrebat:

Ce alimente stimuleaza cresterea in inaltime?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Ho1 a răspuns:

Fructele,tot ce e natural.

| feraryyy78 a răspuns:

Eu cred ca cel mai mult te ajuta in cresterea in inaltime sportul si o dieta sanatoasa.

| SaveTheNature a răspuns:

Pubertatea stimuleaza cresterea in inaltime (hormonii de la pubertate vor face tot).
Sa stii ca baietii se inalta la sfarsitul pubertatii.
Ok -tu stii daca ti-a venit pubertatea sau nu ( parul din zona intima, sperma, ingrosarea vocii etc).
Daca nu ti-a venit pubertatea trebuie sa astepti pana vine. Daca ti-a venit pubertatea, trebuie sa astepti pana se declanseaza acel moment de crestere in inaltime.
Si in fine -inaltimea ta finala va depinde de inaltimea parintilor. Cel mai probabil tu vei avea inaltimea tatalui tau sau putintel mai inalt.
Alimentatia ta trebuie sa fie normala, sa fie echilibrata si sa contina de toate. Insa cel mai mult ajuta sportul!
Iata :
1- Basechetul
2 Handbalul
3- Innotul
4 Atarnarile la spalier.
Deci alimentatia nu poate actiona prea mult cresterea in inaltime- mai mult hormonii de crestere si geneticul mostenit de la parintii tai.
Bye happy

| Skynettt a răspuns:

Carnea si calciul

| andreea_9679 a răspuns:

Laptele:din cate stiu eu...si..de cand am ineput sa consum mult lapte...zilnic..am observat ca m-am inaltat destul de mult, mai repedebig grin sper ca ti-am fost de ajtorhappy

| facepalmlol a răspuns:

Pai e logic ca nu chipsurile si sucurile.Deci alimentatia sanatoasa imbinata cu sportul:baschet, volei, inot.

| Revendicated a răspuns:

Fructe,legume.