| Fetitsa123 a întrebat:

Ce alimente trebuie sa mananc ca sa nu imi mai iasa cosuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna, cosurile nu depind de felul alimentatiei, si din felul in care cresti! Nu te ingrijora, e normal, cand cresti e bine sa-ti apara cosurile, dar sa nu le spargi, deoarece cresc iarasi si degeaba le spargi.E important sa nu te dai cu crema, cu fond de ten sau cu pudra.big grin

| IMC90 a răspuns (pentru Konata):

Nu tin nici de felul in care cresti ci tin de productia de sebum a glandelor sebacee si de obstructia foliculului sebaceu cu celule moarte, praf si bacterii. Inflamatia este de fapt raspunsul organismului la acest proces.
Cu cat cantitatea de sebum produsa scade cu atat acneea se amelioreaza (pana la remitere).

O dieta pentru remiterea totala a acneei nu exista. Poate eventual sa mai amelioreze, evitand condimentele si cofeina (in primul rand) iar apoi dulciurile, prajelile si grasimile.
In fiecare zi 2 iaurturi activia (pentru detoxifiere) si 2 morcovi (contin vitamina A, care ajuta la refacerea pielii si are efect antiinflamator+ multe alte proprietati)

| petrica1111 a răspuns:

Asta nu tine de alimentatie. Uite aici o cale naturala de a scapa de cosuri. Putina miere de albine,morcov maruntit, amesteci bine dai pe fata, tii cam o ora. de 2 ori pe zi. repeti cateva zile.O sa vezi ca in 3-4 zile disparbatting eyelashes funda?

| Céline7 a răspuns:

Nu exista nici o alimentetie impotriva cosurilor,dar poti sa intrbi la farmacie daca au anumite creme pentru cosuri, eu mi-am luat o crema ''bezac gel'' si ajuta foarte mult, inainte se spunea ca cand iti apar cosuri cineva e indragostit de tine happy Bafta!

| Didi908 a răspuns:

Buna! :0 Asta nu tine de alimentatie! Si eu am cosuri si incerc sa scpa de ele de mult timp. dar sunt la pubertate deci. Cosurile apar din cauza prafului. fata murdara, daca nu ai putina igiena adica sa te speli pe maini inainte sa pui mana pe fata pentru ca daca pui mana peste tot in urul tau si pui pe fata se agraveaza! Eu ma dau cu o crema recomandata de dermatolog se numeste Skinoren si daca o so cauti pe net ai sa gasesti numai laude la adresa sa! Mult succes

| helenqw3 a răspuns:

Nu stiu ce trebuie sa mananci, dar stiu sigur ca din cauza ciocolatii ies cosuri in general.

| aBduLah a răspuns:

Pai sa incerci sa mananci mai sanatos big grin sa lasi deoparte mancarurile de la fast-food.si cornurile snexurile.

Întrebări similare