| Mihaela2022 a întrebat:

Ce am patit? Inainte aveam 68 kg si acum am ajuns la 59, fara sa tin regim. Ce se intampla cu mine? De ce am slabit asa de mult? de la un timp nu mai am nici pofta de mancare, din ce cauza poate fi? Pot fi bolnava? adica sa am vreo boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti avea o boala, poate una endocrina, in tot cazul e ceva serios, in nici un caz de neglijat. Luni mergi la medicul de familie si incepe analizele si investigatiile necesare. Nu amana deloc ca nu e linistitoare situatia ta.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic pentru investigatii.

| mihaa a răspuns:

Ce simtome mai ai? in tusesti, te simtii obosita? slabita? transpirii? sau doar ai slabit si gata? si lipsa poftei de mancare?

| marsy a răspuns:

O schimbare in organism. depinde si kiti ani ai. nu ai indicat. eu in clasa a 6 eram grasutza. apoi ca un batz. apoi iar am slabit. acum is a 11.
Ar fi bine totusi sa verifici. sa mergi la medic. sa nu ai vreo problema. :*

| danyyyel a răspuns:

Depinde de cati ani ai... daca ai in jur de 14-15 inseamna ca grasimile sunt folosite pentru marirea totului din corp...(asta'i adolescenta)... dar mai bine mergi la un control ca sa fii sigura...Si nu uita un lucru pe care il amani odata si odata ai sa'l faci fiind nevoita...
Numai bine,
Danny

| ellutza a răspuns:

Urgent la endocrinolog! Eu zic ca e hipotiroidie, sora mea a ajuns in 2 ani de la 65 la 45 kg!

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Cel mai bun mod de a afla acest lucru este un control la medic. Daca spui ca nu ai tinut nici un regim ar fi chiar indicat sa iti faci un control.Nu lasa problemele de genul acesta nerezolvatehappy "Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament."eu iti doresc tot binele din lume:*si sa ai multa grija de tine de felul in care te alimentezi, sa reduci din probleme si stresuri pe cat e posibil ...toate astea pentru o viata mai buna. ceao

| daniela_1443 a răspuns:

Daca zici ca nu ai tinut regim si nici nu suferi din dragoste atunci ar trebui sa te duci la doctor pt.ati face un set de analize.

| okei a răspuns:

Imi poti spune in cat timp ai slabit? Daca e unul scurt fugi repede la medic ca nu vreau sa te sperii :p

| sunt_fericita a răspuns:

Poate te-ai indragostitwinking

| gianinutza a răspuns:

Nu stiu...se mai intampla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in cat timp ai slabit aceste kilograme
Urgent la medic!
Sanatate!

| maybetoday a răspuns:

Trebuie sa consulti un medic sau cauza este dificit de sex sau sex prea mult! multa sanatate si bafta!