Este bine sa intrebi medicul tau, nu toti toleram acelasi tip de antibiotic si te poti trezi cu o candida de toata frumusetea!
Bro eu iti zic sa iei Augumentin chiar daca este tare sau Tetraciclina . am avut si eu probleme cu ele si iti spun ca sunt bune . ATENTIE! Augumentin cu Nitromedazol si Paracetamol. paracetamolu 3 / zi. Augumentinu si Nitromedazolu la 6 ore. daca nu iei Tetracilina si o iei o data la 6 ore . Bafta sper sa mearga
Pai ar trebui sa mergi la dentist sau la medicul tau ca sa-ti dea o reteta buna
Nus eu expert dar ca sati aline durerea temporar ii bun si algocalmin sau acu parca ii zice novocalmin daca a infectie asa mai grava fa-ti o consultare la densits si iti va spune ce sa iei eu cand asta am luat amoxicilina dar nu vindeca de tot daca vrei ceva tare ia penicilina (glm si eu).
Deci prin urmare du-te la dentist iti va zice el ce si cum...
Curaj mie si acum mi groaza de dentisti poate tu esti mai curajos
Cele mai bune antibiotice sunt cele recomandate de doctor, nu lua dupa urche ca s-ar putea sa ai probleme si sa nusi faca nici efectu, asta e sfatul meu, nu te juca, E periculos!
Eu folosesc ampicilina, imi face bine. Cel mai indicat ar fi sa mergi la dentist. Dar daca esti fricos(ca mine ) ia ampicilina.
Stiu ca e c-am tarziu dar am avut si eu problema asta, trebuie sa te duci la dentist sa-ti scoata nervii morti (de aia se umfla, putrezesc nervii si se infecteaza :p ) sa-ti desfunde canalele, si iti da niste antibiotice, mie mi-a dat Amoxicilina 1/6 ore , dar a zis doar daca ma doare sau daca mi se umfla :p
O serie de antibiotice bune sunt. Cimitirol luat de 3 ori pe zi si pe langa el se mai iau si Lopatin si Clopotin.Aceste antibiotice va scapa mai mult ca sigur de dureri
Cautati un dr bunmnu toti golanii care vor sa va manance baniimeu am dat 300 de lei sa mi fac o masea ca cica e salvabila desii aveam film la ea, apoi m-a durut sa mor ca dupa aceea sa fiu nevoita s-o scot pentru ca nu era buna
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: