anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce antidepresive se iau pentru atacuri de panica si in cat timp se vad rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Medicul psihiatru decide ce tratament ti se potrivește. Cam 3-6 luni trebuie sa iei, chiar 9 sa nu recazi, atacurile de panica pot fi consecință anxietatii generalizate, sau unei Tulburări de anxietate cronice. după 3 săptămâni incep sa se vadă rezultatele, depinde de organismul fiecăruia. Medicul psihiatru prescrie tratament anti-anxietate si antidepresiv, tu ai nevoie de ambele pentru un efect scontat.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar un medic psihiatru poate sa-ti spuna acest lucru dupa ce te consulta si te evalueaza, ca sa stie in ce stadiu esti. Atacurile de panica apar la boli avansate dar nu se stie exact cat de avansat esti si care este nevoia ta.
in functie de boala sunt recomandate medicamente mai usoare sau mai puternice si starea de sanatate se imbunatateste, in cateva luni, de la inceperea unui tratament serios.

| T0T a răspuns:

Mergi la un medic. Știu persoane care aveau des atacuri de panică și sufereau de depresie și au luat anti-depresive și le-a fost mai rău.

| Nirvanaaa a răspuns:

Se prescriu de către medicul psihiatru. Sunt mai multe variante, nu le putem generaliza, de aceea e bine sa se consulte medicul și sa decidă acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întreabă un psihiatru.

| slayer09 a răspuns:

Cel mai bun antidepresiv e sportul. Schimba-ti stilul de viata. Fa sport, manaca sanatos, tine post, lasa tot stresul si grijile deoparte, fa ceea ce te face pe tine sa fii mai linistit si bucuros. Daca ai un job stresant, gaseste-ti altul care sa nu te streseze. Accepta realiatatea asa cum e ea, cu bune cu rele, si nu o nega, problemele lasale sa se duca asa pe langa mintea ta ca o adiere, nu te confrunta cu ele, unde nu le poti face fata, si fa haz de necaz cu problemele, si o sa vezi ca o sa le poti rezolva mai usor daca nu te implici in problemele vietii. Si ai incredere si speranta, nu te afunda in mocirla sa stai acolo, iesi din ea, fa ceva, citeste, danseaza, canta, nu te mai gandi la nenorociri. Si cu Dumnezeu inainte!

| anonim_4396 explică (pentru slayer09):

N am vreme de sport si job stresant nici atat., am o viata normala work home si cam atat., n am ce sa fac intrresant

| slayer09 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu ai vreme de sport inseamna ca nu ai vreme de tine, implicit esti depresiv. Incearca frate sa faci ceva cu sufletul tau, fa ceva ce iti place, daca zici ca nu ai timp de nimic, o sa iei pastile dar cat o sa te poata tine si alea? Schimba-ti stilul de viata, alunga gandurile care iti fac rau, gen gandurile alea de te inchid in tine, de suspinare. Fa ceva, cu pastile nu o sa faci nimic daca nu faci si tu ceva pentru tine.

Întrebări similare