| Amelia87 a întrebat:

Ce ar insemna depunerile albicioase pe limba? Mentionez ca nu ma doare nimic, si nici nu simt miros neplacut, doar ca persista acele depuneri. sad
Despre ce poate fi vorba?
Mersi mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Depunerile astea proemina? au marginile regulate sau nu? stralucesc sau sunt mate? E vorba de coloratie alb, sau doar roz mai deschis?
Cel mai probabil e o infectie bacteriana, desi lipsa durerii nu prea intra in profil.
Alceva ar mai putea fi o depigmentare a limbii, desi nici asta nu prea se incadreaza.
Cel mai bine ar fi sa te duci la un ORL-ist. Orice ar fi, trebuie diagnosticat. E bine sa stii sigur, inainte sa apara complicatiile.

6 răspunsuri:
| greg a răspuns:

Daca sunt petele alea inofensive si nu foarte vizibile, atunci nu e nicio nenorocire.Cred ca e vorba de altceva totusi si din pacate nu cunosc.

| nutzu' a răspuns:

Mi se intampla si mie deseori.nici eu nu stiu asta. Dar nu cred ca e ceva rau.

| Gigel90 a răspuns:

Daca esti bautoare de sucuri carbogazoase sa stii ca de la ele se face asa limba... daca nu mai bei o vreme buna, limba isi revine

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Megi la un ORL-ist, poate fi o candidoza orala.

| gaby_6279 a răspuns:

Mananca o lamie

| tria a răspuns:

Buna, incearca sa-ti amintesti nu ai luat antibiotice tablete sau injectabil recent, si eu am patit la fel la mine a fost o alergie de la antibiotice mi-a trecut cu ceva tablete maroni nu stiu cum le spune stiu doar ca le-am supt si sunt foarte amare