| mara_9541 a întrebat:

Ce ar putea insemna o durere sacaitoare in piept, atunci cand respir?(plamanii, inima?)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Poate fi o bronsita daca a intervenit recent si tine de mai mult timp. Dar e necesar si un control medical.
Poate sa fie si o nevralgie intercostala si iti trece cu un antiinflamator.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pot fi si una, si alta. Totodata mai pot fi si alte cauze: muschii, nervii, dar pana si un "banal" furuncul, etc. Depinde cum si unde se manifesta durerea.
Intrucat diagnosticul majoritar ce se inscrie in certificatele de deces este "insuficienta cardio-respiratorica", este bine sa nu astepti sa ti se scrie asemenea si sa mergi urgent la un consult medical!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Consulta un medic.nu este asa de grav dar mai bine e sa mergi la medic

| Ronin a răspuns:

Poate fi si o afectiune a stomacului (ex. reflux gastric) sau doar aerofagie
depinde cind simti asta
daca e dupa mese (in special cele copioase) asta sustine ipoteza mea
daca simti asta dupa ce urci niste scari (sau efort, in general) poate fi o afectiune a inimii sau a plaminilor
dar mai pot fi si alte cauze
fa-ti o EKG si o radioscopie
daca nu e de la inima si plamini, e alta cauza
daca vrei, te pot programa la o sedinta de biorezonanta si medicii nostri iti vor spune tot ce te intereseaza despre corpul tau
anunta-ma

| Selena a răspuns:

Poate fi o durere intercostala, dar cel mai bine este sa te duci la un medic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi o reminiscenta a unei aprinderi la plamini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca de la inima, pentru ca si eu am aceasta durere sacaitoare.

| basinaDecuc a răspuns:

Iti recomand sa te duci pe un medic pneumoog si la unul cardiac i sa faci radiografie la amandoua.