Orice exercitii ce implica partea de sus a corpului iti vor intarii muschii spatelui (cei de langa coloana). Exercitii cu gantere, exercitii pentru brate, de mobilitate etc. Gimnasrica ce o faceai la scoala e buna.
Gasesti mai multe pe net. Sau mai rapid, cauta la google images si imaginile te vor ajuta mai mult.
Nu e nevoie sa mergi la gimnastica medicala, decat daca ai o problema cu spatele. Atunci e bine sa consulti kinetoterapeutul inainte ca sa iti spuna ce exercitii sa faci si pe care sa le eviti.
Iti doresc noroc si sa ai o zi frumoasa
Muschii nu tin de coloana vertebrala... vorbeste cel mai bine cu doctorul unde faci gimnastica medicala. el e cel mai indicat sa te sfatuiasca.
Multumesc mult pentru raspuns. am fost si la kinoterapeut si asta mi-a recomandat dar am si dureri insuportabile mai jos la spate.
Adica in zona lombara. Fa-ti o alimentatie bogata in proteine si incepe sa faci exercitii, treptat. Fa si inot, lucreaza ft bine spatele
Am fost si am facut niste analize si dupa am fost si m-a vazut un doctor si mi-a zis ca eu nu am deloc muschi in corp si ca de aceea sunt si slabuta..eu nu stiu acum ce ar trebui sa fac
stpu întreabă: