anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac pentru a-mi disparea vanataia de la ochi. M-am lovit de banca exact cu 1 saptamana in urma dar vad ca am o parte acolo care e tot vanata si nu se vindeca... Ce trebuie sa pun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| drpopa a răspuns:

Unguent cu heparina 50. 000 ui. 3-4 aplicatii pe zi

| vyo a răspuns:

Cel mai bun remediu la indemana fiecaruia este :inmoaie paine in vin rosu si aplica pe vanataie o sa iti treca in doua trei zile.

| oky a răspuns:

Inmoaie o felie de paine in vin rosu apoi pune-o pe vanataie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ii furi lu maicata cerceii, sai vinzi, sa te duci la vinarie sa iti iei un butoi cu vin rosu demisec, inmoi painea cu putin vin, iti iei o cana mai mare, iti pui painea la ochi apoi incepi sa bei din butoi, si cand te vei trezii vei avea ori o alta vanataie la celalalt ochi ori nu vei mai avea nimic(ficatu potin marit)dar vei scapa de vanataie.