| ChiroiuMario a întrebat:

Ce ar trebui sa fac?
Uneori, cand ma enervez foarte tare ( de exemplu, la scoala ) incep si nu mai vad, nu prea stiu cum sa explic dar nu mai vad, dupa ma inteapa foarte tare in frunte... De obicei ca sa imi obtin vederea normala inapoi ma culc, dar astazi fu diferit. imi recuperai vederea dupa circa 30 de minute in care ma calmasem de nervi. ( prin "imi pierd vederea" ma refer la niste puncte moarte insuportabile care ma deranjeaza rau de tot si nu pot vedea )
Va rog ajutati-ma. Chestia asta s-a intamplat prima data acum un an.
Este ceva problema serioasa?
va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" cand ma enervez foarte tare... nu mai vad...ma inteapa foarte tare in frunte..Este ceva problema serioasa?"

fă-ți un re-me-ne sau ct, poate fi ceva extrem de grav

| Cipi1212 a răspuns:

Nu te mai enerva. Ai probleme in situație de stres sau nervi.

| Solane a răspuns:

Problema e foarte serioasa. Iti creste tensiunea, probabilsi tensiunea oculara. Care se masoara cu totul altfel (de medic) decat tensiunea corpului stiuta de toti. Daca e asa, pot sa ti se sparga niste vase de sange, poti orbi.
Ai motive serioase sa te enervezi sau o faci pentru ca "esti barbat"? Eu recomand sa treci pe la psiholog pentru nervii aia.