1. i-a vitamine(mg, ca, d, c, fier)Omega 3
2. daca cineva ii in depresie(Inainte sa mearga la doctor pentru un tratament)sa incerce sa ia 1-2 cani sunatoare/zi timp de 2 saptamani/1 luna. el este cel mai bun antidepresiv(sub foarma de ceai)
3.nu te mai stresa pentru nimic... IARTA, iarta oameni care iti fac raul, destinu' tot si Zambeste ofera oamenilor ceea ce tu nu ai :un sfat, multa dragoste, protectie, lucruri
4.roaga-te Lui Dumnezeu si spune ca ai nevoie de El(El o sa se bucure)si o sa vina sa te ajute la TOATE probleme. le va lua deasupra ta, si le va pune Lui, acolo jos la cruce.prin simplu fapt ca ne asteapta o imparatie si stiind ca Dumnezeu ne iubeste nespun ar trebui sa zambim
multa dragoste!
Singurul mod pentru a controla lucrul acesta este chiar creierul tau. Important este sa nu intri intr-o stare de depresie. Asa ca fereste-te de orice te-ar putea aduce in acel prag. Bucura-te de viata. Doar faptul ca dimineata rasare Soarele si noaptea apare Luna ar trebui sa-ti dea de gandit ca viata e frumoasa cu bune si cu rele si trebuie sa le acceptam cu zambetul pe buze.
:*
Http://www.youtube.com/watch?v=ApGYMw-U0Nk
http://www.youtube.com/watch?v=CUyR4-2g68M
http://www.youtube.com/watch?v=Hhh6XhkkAL8
sper ca ti-am ridicat moralu', nu-i un vis iirealitate. Dumnezeu ti-a dat viata asta ca sa fi happy, El face totul pentru tine! doar cel rau vrea sa iti plangi de mila si sa stai bosunflata
Eu am fost la psihoterapie si mii-a zis doamna aia (chiar m-a luat putin cam tare)ca trebuie sa fac ceva constructv, sa imi fac teluri in viata pe care le pot atinge nu ca vreau eu sa ajung pe luna, sa pun mana sa muncesc ca am prea mult timp liber, sa creez o granita intre mine si parintii mei si tot felul de chestii.eu am avut o stare din asta depresiva o luna si ceva dar daca nu incepi sa faci ceva sa te misti sa iesi cu prietenii sa ai o prietena nu faci nimic.asculta-ma ca stiu ce vorbesc.si mi-a mai spus psihoterapeuta sa nu mia citesc toate prostiile pe net si sa mi le atribuii.sanatate si numai bine. daca vrei sa vorbim ym meu e lorin131983
La baza depresiei sta o schimbare biochimica in creier deci chestiile alea cu gandirea pozitiva,rugaciunile bla, bla, bla sunt o prostie.Singurele tratamente eficiente impotriva depresiei sunt antidepresivele, medicamente care de cele mai multe ori maresc nivelul de neurotransmitatori din creier.Sigur ca psihoterapia si alte remedii naturiste maresc sansele de vindecare dar pentru o vindecare completa este de obicei necesar un tratament medicamentos.
Sa iesi din depresie...si in primul rand sa nu mai intri in depresie schimbat-i modul de viata
P.S : incearca sa eviti rutina