| AnnaSpiritualRavishment a întrebat:

CE ar trebui sa faca o persoana cu personalitate dezordonata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StefanR0 a răspuns:

Sa incerce in fiecare zi sa puna cate un lucru la locul lui.Camera dezordonata, ok, hai macar sa curat si eu ce-am pe masa, restul face altcineva.Si tot asa...
Cand vine vorba de planuri,pana cand reuseste sa si le organizeze cum trebuie, si un plan pe hartie, chiar daca unii il considerati invechit, e destul de ok dar, sa-l si respecte.Bine,acum depinde si de caracterul persoanei respective, daca doreste schimbare.
Mai greu in cazul omului fiindca el niciodata nu face ceva fara sa fie obligat.Dar, poate sa incerce.
Si ceva si mai important, sa gaseasca pe cineva ordonat, care sa stea de capul persoanei respective ca scaiul.

8 răspunsuri:
| syd a răspuns:

Sa stea singura o perioada si sa ajunga sa realizeze cat de mult ii este facilitata existenta de ordine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie pusa in postura in care sa nu aiba nimeni grija de ea. Dupa o perioada de timp o sa inceapa sa devina ordonata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa consulte un psiholog! Sa se gandeasca la viitor si la consecinte. Funda?

| Xpressurself a răspuns:

Sa se adune putin. gaseste-ti centrul si ramai acolo

| aimond a răspuns:

Nu va face nici o data nimic in privinta asta. Chiar de va avea voina de a face nu va dura mult pentru ca asa este setata.

| MCEdward a răspuns:

Draga mea, eşti fată iar voi aveți această tentă de distribuție a atenției pe scopuri multimple şi oarecum dezorganizatoare. Îți propun două lucruri:
1. Fă-ți curățenie printre lucruri aortând lucrurile în ordine. Nu doar pantaloni la pantaloni, ci fiecare obiect laa locul lui.
2. Nu încurca planurile! Când faci un lucru focalizează-ți atenția acolo, fără alte gânduri. Aici cred că telefonul (socializarea) te cam perturbă.

Fă acestea două permanent (pentru punctul 1. ordine între oameni, hobbyuri, orice ai în minte şi cucare interacționezi) şi automat ai să cauți ordinea lucrurilor în orice. happy

| AnnaSpiritualRavishment explică (pentru MCEdward):

Problema e cu gasit de lucru munca... nu stiu de ce sa ma apuc... nu stiu ce mi doresc de fapt sa fac

| MCEdward a răspuns:

Cauta sa cunosti! Apoi iti vei da seama singura ce iti place si inspre ce ai inclinatie.