anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ar trebui sa faci cand uneori te simti ciudat si ai mereu presimtirea ca ceva rau sa intampla sau se va intampla?
(E un sentiment foarte neplacut care nu dispare foarte repede.)
As dori cateva sugestii coerente!

Multumesc anticipat happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Din pacate, esti foarte pesimista!
Adica mereu ai presimtiri cum ca ceva rau s-ar putea intampla, gandire negativa mereu, ingrijorare multa etc.
Am trecut si eu prin asa ceva, cum sa-ti spun, incearca sa gandesti unpicut mai altfel, sa vezi si altfel lucrurile, in bine mai mult, fii mai optimista, stiu ca e un sentiment destul de neplacut pentru multi, nu dispare repede, pentru ca si ajungi sa te complaci in starea asta in care esti, razi mai mult cu cei din jur, glumeste, zambeste de fiecare data.Viata e frumoasa, merita traita
Cat de frumoasa este viata, daca noi am stii sa nu ne complicam atat!
Nu e bine sa ai mereu starea aceasta, pentru ca iti faci rau tie in primul rand, cu o asa gandire mereu!
Capul sus mereu ca viata merge inainte orice s-ar intampla!
Sper sa poti depasi aceasta stare si s-auzim numai de bine de-acum incolo!
Mult succes!
Pa, pa!

0 răspunsuri: