Concluzia? Nu crede tot ce citesti/auzi. Desigur ca orice exces dauneaza, asa cum putinul din toate e benefic. O alimentatie sanatoasa este una variata si moderata. Mananca ce ti face tie bine. Fiecare corp are particularitatile lui. Ce tie iti prieste, altuia ii face rau. De aici si alergiile sau reactiile adverse. Nu mai crede tot ce auzi. Oricat e polenul de albine de sanatos, mie personal imi face rau. Deci eu il ocolesc. Asa si tu. Personalizeaza ti alimentatia, ca esti unic, ca noi toti. Gaseste tu ce ti face bine. Daca te ajuta, intereseaza te de alimentatia calugarilor de la Athos.
Daca gainile din comert erau cum ziceau ei... populatia scadea la nivel mondial nu crestea.
Pestele contine mercur de la poluare dar trebuie sa manci prea mult ca sa ajunga sa fie periculos...
Ouale sunt printre cele mai nutritive alimente. poti sa le manaci linistit
fructele si legumele crescute in sere nu-s ca cele crescute bio, dar diferenta intre ele este irelevant de mica
Daca vrei sa fii sanatos, dormi 8 ore pe zi, fa sport zilnic si mananca preponderent mancaruri vegetale (80% din macare sa fiede origine vegetala si restul de origine animala). Evita viciile si stresul si o sa traiesti cat iti permite bagajul genetic.
Alimente fara E-uri. Referitor la oua, eu stiu ca un adult poate sa manance maxim 5 oua pe saptamana