| Ser9iu a întrebat:

Ce are perusul meu e ametit si tot ridica labutza dreapta sus crying ce sa ii fac sa ii treaca e ametit sad ca si un beat sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu vreau sa te sperii. am avut si eu unul asa a cazut din zbor si a murit. Nu stiu ce ii poti face.

| Elly4all a răspuns:

L'ai lasat liber prin casa in ultima vreme si cand ai vrut sa'l bagi s-a smucit prea rau sau s-a lovit de ceva in zbor? alte cauze mai pot fi si din cauza alimentatiei sau bolilor daca nu ii trece pana maine il duci la veterinar.

| Яùxsi a răspuns:

Du`l cat mai repede la un veterinar. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I s-a intamplat ceva, e bolnav, du-l la medic luni.

| Ser9iu explică:

Deci a avut diaree si i-am dat solutie de la farmacie, si l-am spalat pe coada ca era de mancare si de kaka probabil de unde eiam spalat coada si l-am udat prea tare!

| anna01 a răspuns:

E bolnav grav, al meu a murit si tot cam asa era. Du-l la veterninar, vei regreta mai tarziu.Perusii sunt sensibili la anumite boli.

luciana
| luciana a răspuns:

Pana ajungi la medic pe frigul asta, da-i sa bea fortat ( fara sa il uzi ) cateva picaturi de aspirina sau paracetamol dizolvate in putina apa, de 3 ori /zi; Speranta moare ultima. Numai bine, Lucien.