Ce pot să-ţi spun, cu talentul ori te naşti, ori nu, insă dacă tu îţi doreşti cu adevărat un lucru, păi fă-l posibil. Repetă atât de mult încât să-i convingi şi pe cei din jur că îţi place cu adevărat ce faci, o faci din plăcere şi că merită să aibă încredere în tine. Ai încredere în tine, repetă cât de mult poţi, şi nu uita, tot ce faci, fă din placere şi cu siguranţă, pe parcurs, îţi vei dezvolta vocea şi o să fii ce-ţi doreşti tu să fii.
Daca nu ai un strop de talent si daca cei din jur considera ca tu nu ai voce, atunci nu ai ce sa faci.
Nu poti sa faci nimic in privinta asta. Daca ai voce ai, daca nu, sanatate. Cu vocea te nasti, nu exista o solutie cum sunt silicoanele petru sani sau colagenul pentru buze.
Ba da, ai incredere in tinesi numai in tine uita ce spun cei din jur si mie mi s-a intamplat, stiu cum e.:d In primul rand, inainte sa canti faci vocalize. Dupa ce observi ca gatul ti s-a incalzit si esti pregatit canti. Chiar daca stii ca nu ai voce. Si asa iti faci voce. Mie mi s-a intamplat sa ma duc la un cor cu o profesoara si sa imi spuna ca nu am voce si nu ma selectionat. Si eu am fost pe urma la canto si mi-a spus ca am volum si pot ajunge o cantareata de opereta. Incearca pe youtobe vocalize. Faci odata cu cele de acolo. succes
Und ai facut canto
Ceea ce crezi tu despre calităţile tale vocale poate fi subiectiv, dar în nici un caz nu asculta de păreriştii din jurul tău. Apelează la experţi. Nu la unul singur ci cel puţin la 2-3.
Succes!
A zis bine Beautiful Disaster, nici eu nu prea avem voce, dar am repetat si am facut din placere, mult succes.
Repetitia e mama invataturii, daca tu consideri ca ai o voce frumoasa nu stiu de ce nu ar trrebui sa iti urmezi visul.
Chiar daca acum cei din jur te vor critica, repetand, vor invata sa te aprecieze.
Si eu am acelasi vis ca al tau si eu imi doresc acelasi lucru! Pe data 4 martie 2011 trebuie sa cant pentru zilele scolii. Pe mine ma ajuta o fata pentru voce iar alte 2 fete canta cu mine pe scena. Stiu ca tu vrei un sfat si sfaturile mele sunt uramatoarele:
-Repeta cu un profesionist
-Fa karaoke online si vezi ce spun oamenii despre tine
-Fa lectii de canto
-Pune foarte mult suflet in ceea ce vrei sa faci
-Incearca sa te descurajeze toanele altora si daca ai un frate mai mare si iti spune ca ai voce urata NU IL ASCUTA (Asa imi face mie fratemiu)
-Am auzit undeva ca ciocolata poate sa-ti strice vocea cand canti doar pentru acea zi(dar nu stiu daca e adevarat)
-Intr-un cuvant AI INCREDERE IN TINE
Repetati intruna si o sa vedeti voi ce voce frumoasa aveti
1:repeta intre orele 3 si 4 o dupa masa
2:repeta intre orele 7 si 8 seara
3:repeta intre orele 9 si 10 seara
asa va garentez ca o sa aveti visul de a deveni cantaret sai cantareata
mie functioneaza tot am repetat intre orele ce le-am spus si acum cant de ma doare capu sa stii ca nu ie usor sa fiti cantareti/cantareata este si putin greu dar asta este cu vocea si trebuie sa aveti si putin talent
succes!
Sincer de la "cantareata" la "cantareata" iti spun sa crezi in visul tau de a deveni cantareata si sa nu-i asculti pe ceilalti. Si eu am o voce frumoasa si ma mandresc oriunde cu ea.si cei din jur apreciaza asta. Un sfat de la "bunica"... Iulia Ma Numescc.am 15 ani si sunt din Timisoara.
Si eu imi doresc foarte mult sa devin cantaret, sa am vocea ca a lui ross linch. Si mie mi se pare ca am voce dar ceilalti nu prea. Eu tot sper sa ajung un mare cantaret cand voi fi mare. Eu fac multe vocalize. Incearca si tu! BAFTA!
A si sa ai incredere in tine nu-i asculta pe altii.
Da uite nici eu nu am avut voce repeta intruna 1 ora sau 2 ore pe zi si ai sa vezi acolo voce eu am numai 14 ani si cant cant gen manele si muzica ce vrei cant chiar acum am un album cu conectar eu sunt tigan si cum se zice tiganu are muzica in singe noi ne-am nascut numai pentru muzica repeta 1 ora sa 2 ore pa zi si intr-o luna sa vezi ce voce o sa ai
Talentul asta trebuie sa al ai de cand te nasti incearca daca nu ai acest talent nu se termina lumea fac pariu ca mai ai multe alte talente te puup ai grija de tine tine cont de ce ti-am zis si nu te lua dupa ce spun alti toti avem talente aparte trebuie doar sa stim cum sa le descoperim
Trebuie sa iei putere!@ Explica-le ca gersesc cand trag idei pripite! Repeta foarte mult [am auzit ca somnul in plus ajuta foarte mult] si promite-le ca nu o sa regrete! :*
Sa iei lecții de canto. Eu iau la Clubul de Muzica Gan's Music ( asa ii gasesti pe Facebook) si sunt foarte mulțumită! Fac vocalize, exerciții de respiratie, intonație, dicție si dupa câteva lecții mi-a spus mama ca se cunoaste o mare îmbunățire in vocea mea si felul cu vorbesc. E si foarte ieftin, pe un abonament lunar dau 200 lei, adică 4 ședințe. Chiar iti recomand din suflet!
Vreau si eu sa pot cinta;( insa nu prea am voce ((( nu stiti ceva exercitii pentru voce?
Si eu am voce si vreau sa cant cat e ziua de lunga dar cand vine cineva mor de rusine si nu mai am cuvinte.Am doar 12 ani si vreau sa cant dar nu cared ca cineva o sa ma inteleaga
Carmen133 întreabă: