| RazvanSmile a întrebat:

Ce as putea consuma ca sa ma ajute sa slabec(in afara de ceai verde)? precizez ca fac sport si mananc foarte, foarte sanatos.}

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dots a răspuns:

Incearca si ceaiul de slabit sau ceaiul negru! am vazut rezultatele la prietena mea ~! insa iti sugerez sa il achizitionezi de la un plafar sau farmacie! este mult mai sigur asa
xoxo

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Fructe şi legume proaspete ne procesate termic!

| ellutza a răspuns:

Apa cu zeama de lamaie cam 3 pahare pe zi, jumatate de lamaie la un pahar cu apa.

| Latinmoon a răspuns:

Fa mult sport si bea multe lichide!
Daca ai burtica poti fa multe abdomene!winking

| Almássy a răspuns:

Miere 1 lingurita dimineata si 1 seara.chiar ajuta(poti slabi 1 kg la 2 saptamani-am incercat)
Apa plata cu lamaie(fara zahar).

| tzus a răspuns:

Poti sa bei ceai de crusin ( 1 lingurita de scoarta la o cana de apa clocotita), inainte de masa poti sa bei o cana de apa pentru a manca mai putin, mersul pe jos ajuta la slabit, sa nu mananci lucruri fainoase big grin