Nu lua medicamente asa dupa ureche daca nu ti le-a prescris dr, incearca cu ulei de masline cald, tamponand unghiile cu un tampon de vata sau tinand circa 10 minte unghiile in ulei de masline cat de cald poti.
Incearca si masaj local cu ulei de masline si suc de lamaie. Ai facut analize?, ai fost la dermato? >> Nu uita ca sunt bolnavi! - nu boli, adica la fiecare, cauzele determinanate pot fi altele, in functie de niste particularitati strict individuale! Vezi sa-ti faca o anamneza k lumea, da?! Si da-i tu numa` cu fructe si legume din plin, c-o fi bine! Sanatate multa!
Eu aveam unghii de invidiat, nu mi se rupeau, le puteam lasa lungi pana intr-o zi cand au inceput sa se exfolieze si arata urat daca nu le tai. Nu stiu ce s-a intamplat, nu mi-am schimbat dieta, nu am facut nimic deosebit. Pur si simplu nu mai am calciu. Ia niste suplimenti pentru calciu si vitamine pentru par si unghii, le gasesti in farmacii. Tine-le scurte un timp.
Citeste asta cap coada http://fucsia.ro/10-trucuri-pentru-unghii-naturale-lungi-pana-la-paste/ daca nu gasesti o solutie cosmetica atunci poate fi o carenta din alimentatie...
alleyy întreabă:
GabiGabrielle întreabă:
Carmen133 întreabă: