| RoxAnana a întrebat:

Ce as putea face sa nu mai am sanii moi? Adica de fiecare data cand imi dau jos sutienul sunt moi apoi devin tari... e din cauza sutienului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiaBubulina a răspuns:

Pai in primul rand sa te duci la un doctor.se poate sa ai o prblema cu sanii. logic cand ati pui sutienul sunt mai tai deoarece ii ridica mai sus si ii strange.tu ii simti tar da nu sunt.eu zic sa numai porti sutien decat daca pleci undeva si tiam spus ca trebuie sa consulti un doctor neaparat.sar putea sa fie asa deoarece depinde si cum este corpul tau.eu stiu femei care au 40 de ani si au sanii foarte mici si ele sunt mai plinute.mai stiu si fete de vreo 17 ani care le au mari si ele sunt slabe.depinde acum.

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Draga din cate vad ai 15 ani.E pacat la varsta asta sa porti sutien la 40 ce mai porti? Daca le tii incontinuare, in cativa ani vei ajunge cu ele la buric! Si e pacat! Nu?

| romeo78 a răspuns:

Domnisoara, ar fi bine sa faci un control mamar. Moliciunea lor poate fii de natura medicala sau datorita constitutiei sanilor musculatura lor nu este ferma. In momentul in care dai jos sutienul are loc o relaxare brusca a musculaturii, dupa care isi revine. Poti incerca sub control stri de specialitate exercitii de intarire a musculaturii. Dar, totul, eu zic dupa un control medical.
Poate sa nu fie nimic, dar este bine sa faci acest control. poate sa fie si din cauza varstei. esti in crestere doar. Nimic nu este definitiv la tine acum. Multa sanatate!

| blackmoon a răspuns:

Da clar mai ales daca e cu burete nu mai purta pentru ca ii va si micsora sper ca ti-am fost de folos pa pa

| SashaCeaSexy a răspuns:

Nu stiu sigur, dar eu am mereu sanii destul de tari/bombati. Am doar 13 ani dar sunt destul de dezvoltata asa ca am sani destul de mari. Oricum, ideea e ca sunt tari mai mereu, adica stau ridicati.