| Rony23 a întrebat:

Ce as putea face să scap de puroiul de la gingie? De vreo două săptămâni tot mă chinui, se vindecă puțin dupa aia iară apare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Să mergi la un stomatolog. Ai o pungă de puroi care trebuie chiuretată.

| Mindfulness a răspuns:

Ai abces dentar, vezi că poți să mori de la așa ceva.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am avut si eu asa ceva.
In primul rand la stomatologie si apoi un tratament cu antibioticul prescris de medic.

| doctorandus a răspuns:

Urgent la spital.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te duci la dentist.
Abcesul nu prea apare de nebun, ci in dreptul unor dinti infectati. Tratezi dintele respectiv, iar abcesul va disparea, drenat de dentist, sau de la sine.
Cat timp ai dintele stricat, indiferent ce faci (antibiotice si drenaje), va tot aparea puroi acolo.

| I0NUTA a răspuns:

Mergi cat mai repede la un dentist.

| Dragobeta a răspuns:

Tu acasa nu scapi. E nevoie sa mergi la stomatolog. Ai stat mult doua sapatamani. Nu mai neglija ca faci complicatii.

| fundata32332 a răspuns:

Tin minte ca asa patise tata intr-un timp se ducese la toti stomatologi din oras dar nimeni nu l-a putut ajuta sa scape de puroi intr-o dimineata nu a mai suportat si s-a taiat cu lama la gingi si i-a curs o gramada de puroi, a luat antibiotice si ia trecut

| Cealalta a răspuns:

Este maseaua de minte? Daca da, o sa te chinui pana va ieși complet. Mergi la stomatolog, nu sta cu puroi.