| d3utzsa a întrebat:

Ce as putea sa mananc ca sa mai ma ingrash si eu un pic?big grin:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Cartofi Prajiti + Paine + un paharel de Cola...

| denysa a răspuns:

Vezi tu unele persoana asa sunt facute oricat ar manka nu se ingrasabig grin adica eu laughing tot bag in mine o gramada si degeaba ca nu prea se vedehappy te sfatuiesc sa mananki multa paine carne si sa mananci la ore fixehappy acum fixe fixe nu chiarhee hee asa in mare:X fundita?:X

| Cherry_8297 a răspuns:

Si eu vr sa ma ingrash si mananc de fiecare data mai mult seara dar nu iti recomand asta. acum depinde si cate kg ai...de exemplu eu am 46 de kg dar nu reusesc sa ma ingras cat de mult as manca...deci mai bine mai asteapta ca se v-a intampla si asta cu timpul si plus daca incerci asta acum se v-a depune mai tarziu

| XxRockStarxX a răspuns:

[ai ai putea sa mananci un hamburgher, un pui mai gras asa... banane. paine nu stiu. poti sa cauti si pe net sau sa consulti un doctor daca este nevoie

| SentimenteColorate a răspuns:

Pei ce sa zic eu am luat calciu incearca sa iei si tu sau vitamine si poti sa manci branzetui mai ales lapte succes

| d3utzsa explică:

Si eu tot 46 de kg amlaughing