Eu am fost in situatia asta. Am continuat sa traiesc, zi cu zi, minut cu minut. Si inca traiesc. Datorita unei minuni a lui Dumnezeu.
As trece peste toate regretele si mi-as implini poftele. - nu e prea intelept, dar sa fim seriosi.
Ce as face?
Daca mai as avea fie si o saptamana de trait.
As sari cu parasuta.
As da o petrecere si as chema toti rapperi. romanesti ^^
Intrare gratuita.
Manelari in primul rand sa 'vada', ' asculte ' si ei muzica adevarata.
apoi.as fuma o tigare
As bea o bere ( 2 3 4 5 10 )
Si asta ar fi.
Ultima zii mi-as petrecea`o gandinduma la ce am facut.
Omul cat de batran sau bolnav ar fi tot si ar mai dori sa i se prelungeasca viata macar cu o zi si ar face tot ce ii sta in putinta pentru lucrul asta; deci probabil eu unul nu as face decat sa ma rog sa mai ai ceva timp de petrecut pe lumea asta iar daca lucrul asta nu ar mai putea fi posibil m as ruga incontinuu sa nu am parte de o moarte chinuitoare si pentru ca dumnezeu sa ma ierte de tot ce am facut aici.citi ti ce scrie aici si cred ca imi veti da dreptate
http://www.crestinortodox.ro/......82630.html
Nici nu vreau sa imi imaginez... Poate ca as incerca sa mai caut alti doctori si sa ii implor sa imi salveze viata si intr-un fel,daca m-as resemna ca trebuie sa mor peste cateva zile,in acele zile mi-as petrece viata cu toti cei pe care ii iubesc,cu familia,verisorii,in general rudele,m-as comporta cu toti minunat,m-as spovedi,ca sa plec credincioasa, si m-as ruga cat mai mult sa ma fac bine sau sfarsitul sa fie unul fara suferinte mari.Mi-as lua adio de la toti, si gata.Mi-as astepta sfarsitul.Doamne fereste-ma de asa ceva! Nu vreau sa fac asta! Doar ti-am raspuns atata tot
Pai daca as fi mai mare:as vinde casa, tot ce am si as mege in lume (in locurile unde nu am mai fost si as face tot ce nu am facut) si daca ar ramane ceva bani i-as lasa mostenire unei persoane dragi sau familiei.
Probabil as incerca sa ma impac cu toate persoanele cu care sunt certata, as vrea sa imi vad prietenii cu care nu am mai vorbit de mult si as petrece tot timpul ramas cu familia.Si desigur m-as ruga mult, deoarece daca mor, vreau sa ajung in Rai.
Le-aș mulțumi tutror prietenilor mei pentru toate întâmplările petrecute împreună și le-aș spune că nu ii voi uita în veci. Apoi aș face câteva poze pentru a le rămâne amintirea iar în final aș scrie sau ruga pe cineva să îmi scrie povestea sau câteva cuvinte despre mine
M-as bcucura de fiecare moment perecut cu persoana la care tin cel mai mult si as trai fiecare moment!
As face apsolut totul. as trai viata la maxim. as face tot ce imi era frica inainte, as sari cu parasuta, as face toate sporturile extreme posibile, as vizita tari in cae nu am mai fost, as spune tuturor exact ceea ce cred despre ei, mi-as face niste tatuaje sa vad cum este, as avea cate o aventura in fiecare seara si haha cate nu as mai face...
M'as bucura din plin de ultimele clipe pe care le mai am de trait...as face tot ce mi-am dorit sa fac si nu am avut ocazia, ca sa simt ca viata nu s-a scurs intr'o clipa si mi-a oferit toate frumusetile ei!
Cred ca as face tot ce mi-ar place si i-as spune tipului de care-mi place ca il plac`
H... mias cere scuze de la toti prieteni si rudele carora lema/nuleam gresit si as dona toti bani mei unei case de copii!
Eu sincer as profita de toate clipele
Mi-asi trai viata
As face acele zile cele mai frumoase de pe glob
Nu as mai tine cont de nimic si nimeni
In primul rand : As fi eu exact asa cum sunt.
Pai cred ca as merge toata ziua cu tranvaiul sau autobuzul fara bilet anumit ca sa ma prinda controlorul ...si asa nu am sa mai platesc amenada daca mor
as sta mai mult cu cei mai dragi mie
as face tot ce am ezitat pana atunci
adica abia atunci cred ca as trai viata din plin...
As trai la maxim ultimele zile de viata! Si, bineinteles, as merge la Biserica. Biserica e leacul oricarei boli. Mergand la Biserica se poate intampla minunea ca acea boala sa dispara, nelasand nici un semn! Asta este opinia mea! Ii las si pe ceilalti utilizatori sa-si spuna parerea!
Pai din perspectiva meaa'si trai viata la maxim cu distractii, fericiri sau nenorociricat mai am timp
As face un imprumut la cat mai multe banci dupa care :
o parte as dona-o, iar cu restul as cumpara tehnologie de ultima generatie
As face tot ce nu am facut pana atunci si care mi-am dorit toata viata sa le fac
Salut. As face multe lucuri care-mi plac si care nu am avut posibilitatea pana acum si as petrece mult timp cu cei dragi.