| Ododododo a întrebat:

Ce ati face daca o persoana de care va place ar avea o amnezie de aia frumoasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Ce fel de amnezie? adica? iti place de ia? atunci profita. Incearca sa fii cu ea, sau zii ca esti prietenul ei, asa o sa vezi ce fel de persoana este in realitate happy amnezia mi se pare ca este provocata de la o lovitura puternica la cap... din cate stiu o alta lovitura si isi revine da mai bine du-te la doctor happy

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ba mereu uitlaughing funda pls? :X

| Anonymus314 a răspuns:

De-aia frumoasa? thinking
adica grava?,pai, i-as arata lucruri cunoscute, intamplari din trecut pana-si recupereaza memoria

| Daniela1Laur a răspuns:

M`as orienta la altcineva!

| Florinel a răspuns:

Cum adica amnezie frumoasa? Care nu isi mai aduce aminte nimic sau doar o parte? Eu i as fi alaturi si asi incerca sa o fac sa isi aduca aminte de toate lucrurile pe care le a uitat si nu as schimbao spunandu-i ca este pretenul/a mea. Daca m ar placea cu adevarat mi ar arata si dupa ce trece de problema asta.