| BOOBZen a întrebat:

Ce au facut oamenii care au cancer, au facut o greseala sau pur si simplu au cancer din senin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Unii au cancer din senin.
Altii au fumat, au consumat alcool excesiv, au avut o viata sexuala dezordonata, s-au expus la toxice profesionale, au mancat prost, au luat medicamente care favorizeaza cancerul.

| CoquineNoire a răspuns:

Ei bine, eu am vazut o kestie la tv.cancerul de colon se depisteaza la 50 de ani, si chiar daca traiesti sanatos tot il faci, din pacate.

| Eva a răspuns:

Chiar din senin, nu. Un stil de viata nesanatos probabil favorizeaza aparitia bolilor in general, deci si a cancerului. Si componenta ereditara are importanta ei, desi medicina nu prea recunoaste asta in privinta cancerului...
Si totusi, acum 3 ani a murit strabunicul unei colege de munca... fuma de la 14 ani, cel putin un pachet de tigari pe zi, si era suparat ca nu mai gasea "fara filtru" happy era si mare amator de vodca, de fapt de acolo i s-a tras cumva si moartea, ametit fiind a alunecat pe gheata si s-a lovit la cap. Avea 94 de ani.
Potential, oricine poate face cancer sau alta boala... unele organisme sunt insa mai predispuse la asta din cauze ce tin de mediul si stilul de viata, de ereditate, chiar si de conditia psihica... se spune ca toate bolile pleaca din creier happy

| JustSimple a răspuns:

Bunica
mea are si nu, nu a facut rau nimanuicryingimi pare rau pentru ea...are,deci,din senin,

| Biu90 a răspuns:

Celulele cancerigene exista in fiecare organism uman. La boala se ajunge daca acestea ies la "suprafata". Cum se poate ajunge? Pai prin alimentatie ( considerat factorul principal), datorita stresului, datorita radiatiilor de orice fel, etc. Sper ca te-am ajutat!

Răspuns utilizator avertizat
| moriordie a răspuns:

Cancerul poate fi activat de lipsa de fier (anemie), sau de expunerea la radiatii, si mai sunt si alte motive doar ca nu le stiu eu

| zenbatista a răspuns:

Cancerul apare din senin fara sa te astepti vreo data sad

| alex50 a răspuns:

Au baut si au fumat.sad