Unii au cancer din senin.
Altii au fumat, au consumat alcool excesiv, au avut o viata sexuala dezordonata, s-au expus la toxice profesionale, au mancat prost, au luat medicamente care favorizeaza cancerul.
Ei bine, eu am vazut o kestie la tv.cancerul de colon se depisteaza la 50 de ani, si chiar daca traiesti sanatos tot il faci, din pacate.
Chiar din senin, nu. Un stil de viata nesanatos probabil favorizeaza aparitia bolilor in general, deci si a cancerului. Si componenta ereditara are importanta ei, desi medicina nu prea recunoaste asta in privinta cancerului...
Si totusi, acum 3 ani a murit strabunicul unei colege de munca... fuma de la 14 ani, cel putin un pachet de tigari pe zi, si era suparat ca nu mai gasea "fara filtru" era si mare amator de vodca, de fapt de acolo i s-a tras cumva si moartea, ametit fiind a alunecat pe gheata si s-a lovit la cap. Avea 94 de ani.
Potential, oricine poate face cancer sau alta boala... unele organisme sunt insa mai predispuse la asta din cauze ce tin de mediul si stilul de viata, de ereditate, chiar si de conditia psihica... se spune ca toate bolile pleaca din creier
Bunica
mea are si nu, nu a facut rau nimanuiimi pare rau pentru ea...are,deci,din senin,
Celulele cancerigene exista in fiecare organism uman. La boala se ajunge daca acestea ies la "suprafata". Cum se poate ajunge? Pai prin alimentatie ( considerat factorul principal), datorita stresului, datorita radiatiilor de orice fel, etc. Sper ca te-am ajutat!
Cancerul poate fi activat de lipsa de fier (anemie), sau de expunerea la radiatii, si mai sunt si alte motive doar ca nu le stiu eu