| kikilutza1995 a întrebat:

Ce barbatii fac o data-n viata si femeile in fiecare dimineata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vreau si eu cate un leu pentru fiecare data cand s-a pus intrebarea asta aici. Cred ca scot usor un salariu fara munca.
Oare de ce credem ca suntem interesanti copiindu-i pe altii si nefolosind functia de search?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asa se spune ca barbatii fac armata o data in viata(dar ati uitat perioada in care barbatii erau concentrati ), iar femeile fac patul in fiecare dimineata(nici aici nu e prea corect, daca femeile pleaca la serviciu dimineata iar sotii sunt schimbul 2 si se trezesc mai tarziu fac ei patul).

| Flav a răspuns:

Se uita-n oglinda?

| LoveMusic a răspuns:

Femeia face patul în fiecare dimineaţă şi bărbatul armata o dată-n viaţă. Copy-paste! De perfect acord cu Brigaela.

| Roby67 a răspuns:

Ce boala ai?

| dienuk a răspuns:

Exact ce faci si tu acum
bafta. ^^

| viatadecacatt a răspuns:

Femeia face patul in fiecare dimineata iar barbatul armata odata in viata…

| cristianpopa a răspuns:

Se uita in oglinda?

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Femeia in fiecare dimineata se aranjaza (se macheaza, se pieptena etc) si barbatul 1 in viata face armata

| chivas21 a răspuns:

Mare prostie, eu mi-am facut patul de sute de ori si o sa-l mai fac de mii de ori! Iar armata n`o s`o fac pentru ca nu mai e obligatorie! Chiar ala e raspunsul?

| Dragoselgwns a răspuns:

Dead and gone ce faci dai copy/paste

| sinziana1 a răspuns:

Femeia face patul in fiecare dimineata iar barbatul armata odata in viata…cred ca asta e raspunsul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeia face patul in fiecare dimineata iar barbatul armata odata in viata…

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile deschid ochii dimineata cand se trezesc...barbatii dorm toata viata, o singura data devin realisti, cand morlaughing

Întrebări similare