In primul rand sanatatea, are foarte multe benefici fizica dar si mintale
adica ajuta inima ta, intareste sistemul imunitar
vindeca depresia, creste nivelul dopaminei in creier, serotinei
nu poate exista dejavantaje cand vb de propia ta viata
culturismul este si el important
plus ca un corp sportiv atrage sexul opus
Sala nu schimba fata/corpul?
Ba da
Ce părere despre mersul cu bicicletă?
Foarte sanatos
Ajuta mai mult decât sala?
Draga mea totul ajuta, totul e sa va miscati
"De ce merg băieții / fetele la sală? Care sunt avantaje și dezavantaje?"
Daniela mamă, ești născută in '92 și intrebi asta?
Beneficii:
-dezvoltarea masei musculare
-dezvoltarea fortei
-dezvoltarea andurantei
-imbunatatirea sistemului cardiovascular
-tonifierea muschilor
-cresterea ratei metabolice
-ardere de kcal in timpul antrenamentului (ceea ce poate duce in timp, alaturi de o dieta echilibrata, la slabit-definire)
Dezavantaje nu prea exista, daca nu te antrenezi cum trebuie poti sa te accidentezi. Cam atat. Faptul ca dai bani pe abonament nu e un dezavantaj, e un lucru normal.
Merg pentru a avea un corp mai sănătos, puternic, pentru a întârzia imbatranirea, pentru a avea o ocupație in plus dar si pentru infrumusetare si cresterea încrederii în sine.
Avantaj: sanse mari sa te,, lipesti''. Dezavantaj: te intorci rupt daca nu te,, lipesti''.
Avantaje: un corp mai puternic, sănătos și arătos, eliberarea de stress, condiție fizica, etc.
Dezavantaje: necesita mult timp, și ceva bani, rezultatele nu apar peste noapte, iar oboseala de după te face sa te implici mai puțin în alte activități.
Daca esti intr-un oras mic unde nu sunt multe activitati, mersul la sala poate deveni un hobby, o pasiune. Si arati mai fit, mai bine. Nu e pentru toata lumea si nu toata lumea are nevoie, stiu si care au platit abonament si s-au lasat repede, si-au facut poza inauntru si s-au laudat ca merg la sala si cam atat, nicio schimbare asa au cheltuit bani aiurea
Jur ca nu pricep care-i treaba cu sala de fitness, eu ma duc la bunica la tara si ii crap lemnele pentru iarina sau o ajut prin curte si am abs mai cv ca aia
Essence întreabă:
ALSI întreabă:
LanguageMaster întreabă: