| michelle2221 a întrebat:

Ce boala ar fi daca ai 37 temperatura, un tusit ingrozitor care dureaza si 2 min dupa aia nu mai poti sa respiri calumea, ochi inlacrimati, exact ca o raceala da tusitu ii ingrozitor si doare foarte tare? Aveti vreo idee? Dau FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi orice, de la o răceală la o viroză pulmonară.
În concluzie, mergi la medic!
Pa, pa.

| foxi a răspuns:

Medicul este solutia!

| itscloudyoutside a răspuns:

S-ar putea să ai ceva la plămâni. Oricum, trebuie să mergi la medic.

| claudiu93 a răspuns:

Probabil pneumonie. Ar trebui sa faci o radiografie pulmonara neaparat. Si sa ai grija sa nu stai in frig, sa nu iesi afara dupa ce faci baie(mai bine stai in casa o saptamana sau doua), sa bei lichide si sa mananci fructe multe. Eu am avut probleme cu plamanii si din cauza ca nu am avut grija sa imi treaca am umblat luni de zile prin spitale si inca am probleme asa ca ai mare grija.

| michelle2221 explică (pentru claudiu93):

La aceasta pneumonie este posibil ca sa inceapa sa te doara si plamani? Intrebare din curiozitate.

| claudiu93 a răspuns (pentru michelle2221):

Da. Eu cand am avut pneumonie simteam un fel de intepaturi sau dureri scurte din cand in cand. Depinde de durere. Nu stiu sigur.