Cancer la ficat. Nu vreau sa-i cobesc, dar e terminata. A facut greseala sa intrerupa tratamentul alopat, care nu dadea rezultate spectaculoase si era greu de suportat, pentru tratament naturist. Rar ai ocazia sa faci greseala asta a doua oara.
Nu avea cancer pulmonar? Așa auzisem la TV. Oricum aia ziceau că are cancer.
Nu suferă de așa ceva. Din câte am auzit pe la TV despre ea (căci de câteva saptamâni este foarte promovată) suferă de hepatita. Nu sunt fană a ei, si nici a muzicii pe care o cânta, dar ii doresc din suflet multă sănătate!
Uite ce știu eu : că boala de care suferă Denisa Răducu/Denisa Manelista este ciroză sau cancer la ficat totuna este,și mai știu că a fost o perioadă,cam pe la începutul bolii necurate că prima dată când a ajuns la spital i s-ar fi prescris un tratament medicamentos,iînsă acesta nu a dat rezultate și a fost trecută pe tratament naturist,acesta din urmă dând o perioadă,aproximativ o săptănână semne de îmbunătățire,dar în cele din urmă boala a început să avanseze si nici tratamentul naturist nu ar mai fi facut fata,ar fi fost trimisa spoi de mai multe ori acasa spunandu-il-se parintilor si iubitului acesteiaca nu mai au ce ii face.A incercat la inceput chiar si afara insa tot la fel a zos xa nu prea mai au ce ii face si ca,cam degeaba se mai chinuie xa oricum o vor puerde in un final, si acum am inteles ca ar fi acasa si ca asteapta din moment in moment sa moara, a si mama ei a mai pierdut o fata acum vreo trei ani, faca nu ma insel si daca tin bune minte tot cam din aceeasi boala cancer dar nu mai stiu de care. Sper ca ti-am fost de folos, Fundă? Te rog?
Decster întreabă: