| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Ce boli cu transmitere sexuala se pot lua si prin sarut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MissBeer a răspuns:

Ba da, este ceva ce se poate lua si prin sarut, herpesul, nu e chiar o boala, dar se poate lua prin sarut si apoi sa fie purtat la organele sexuale, unde este un pic mai grav decat pe buza.

7 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

Nu am auzit sa fie asa ceva.decat gripa in caz ca individu/individa e racita cam atat stiu eu.

| MyFavoriteAvatar a răspuns:

Cred ca doar sa racesti putin tongue

| Simona a răspuns:

Cum sa iei asa ceva prin sarut? Nu degeaba se numeste "boala cu transmitere sexuala"! happy

| κλάους a răspuns:

1. "blo cu transmitere sexuala" se iau doar prin sex, pentru ca de aia au si asa numele.

2. Cred ca doar o sa racesti daca celallat e racit.

| William a răspuns:

Ei bine prin sarut poti lua banala raceala, nu la fel de banala lepra, ciuma, SIDA nu se poate lua prin sarut. Daca te-am ajutat da-mi funda.

| avaaaalon a răspuns:

Nici una... decat daca partenerul/partenera este racit/awinking

| madutza90 a răspuns:

Bolile cu transmitere sexuala nu se iau prin sarut.ci prin contact sexual.(gonoreea, sifilis, HIV SIDA etc) aaaa si apropo raceala nu e o boala cu transmitere sexuala.laughing

Întrebări similare