| AJoh a întrebat:

Ce boli de piele necontagioase stiti? incurabile sau nu laughing, imi trebuie pentru scoala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Cancerul de piele,varicela,rubeola,dermatita,pitiriazis, acnee, vitiligo, urticarie, zona zoster

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Felys):

Varicela si rubeola ti se par necontagioase?

| Felys a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu am fost atenta la intrebare, am crezut ca vrei diferite boli de piele constagioase sau nu, dar faptul ca m-ai apostrofat in acest mod avand in vedere ca sunt singura care totusi am avut amabilitatea sa iti raspund denota respectul tau in momentul cand cineva chiar incearca sa te ajute, pe viitor ma voi ferii sa o mai fac

| Felys a răspuns (pentru Felys):

Mda,si de data asta am facut o gresela, acum voi rectifica, din nou nu au fost atenta la cine mi-a adresat intrebarea, alta persoana a intrebat si tu te-ai sesizat, decat sa fi uricios cu mine mai bine incercai sa ajuti persoana care a pus intrebarea completand ce nu am amintit eu eventual

Întrebări similare