Operaia de extirpare a polipilor se efectueaza sub anestezie locala la maturi totala la copii sub 14 ani deci in timpul acesteia nu simti nimic. Dupa la spitalele de stat vei avea nitele dureri cu hemoragii ale nasului (depinde cum sponsorizezi asistentele si mdici de garda care trebuie sa se ocupe de tine) La un spital privat treaba e alta. Se face anestezie totala indiferent de caz iar dupa ti-se face tratament postoperator ca sa nu ai dureri sau sa nu faci complicatii. Ca medic iti recomand sa alegi o clinica privata dai un ban dar stii ca cineva chiar se ocupa de tine.
Fratele meu a facut operatia, si a si repetat'o, pai, sa stii ca e cam dureros, nu`mi aduc aminte cum a fost prima data, dar a doua deja era... nesuferita, toata lumea pe care o cunosc spune asta, anestezia nu stiu cum a fost, dar tiam spus in mare :*
Team pupat.
Eu am facut operatie la polipi, mi-a facut o anestezie generala; cand m-am trezit ma durea destul de rau capul; a venit o asistenta si a zis ca un timp sa nu mai stau mult pe computer, sa nu mai vb mult pe tel, etc.cand am ajuns acasa mama mi-a facut un piure da' la temperatura camerei(nu e bine sa mananci alimente calde; poti manca inghetata multa); sper ca te'am ajutat:*
Pai eu am facut da aveam vreo 10 ani.pai mie nu mi-a facut anestezie.m-a pus in brate la una.mi-a facut-o prin gura.adica foarfecu mi l-a bagat in gura[nu trebuie sa te sperii] nu doare.doar ca dupa aia ai o senzatie aiurea.eu am si lesinat
Aveam 3 ani
nu stiu ce anestezie mi-au facut
dra stiu ca a durat potim
Aveam 3 ani cand m-am operat si de at cica e posibil sa nu mai am miros. cica mi-a atins ceva pe acolo (. oricum din cate imi amintesc doare. pfff... darnu vreau sa te sperii prea tare ))))
Buna.pai eu am facut-o acum am 14 ani... mi-au facut anestezie generala.si nu m-a durut nici cand m-am trezit
Deeaandreea9156 întreabă: