| VonStauffenberg a întrebat:

Ce ceai imi recomandati pentru slabit? Am auzim ca cel verde este cel mai bun, dar ca cel de papadie este mai bun si ca cel negru ar fi bun, avand aceleas efectecum are cel verde.Va rog sa imi spuneti voi ce folositi sau ati folosit. cei care au folosit!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 0Kristina0 a răspuns:

In general pentru slabit orce ceai este bun, dar fara zahar, ceaiul de menta ajuta mult si cel de papadie.

7 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Eu folosesc infuzie de ceai verde vrac, deoarece am renuntat la cafea(beam doar o cafea pe zi dimineata). Acum beau doar o cana de 200g, dimineata, neindulcit, dar cu zeama de lamaie sau catina zdobita(se asimileaza mai bine), dupa masa de dimineata.Mananc trei mese principale(fara rantasuri,mai mult supe si borsuri),felul doi,mai mult mancarica cu legume si carne de pui,dar si gratar,alaturi de salate, evit grasimile(unt,pielita pui,carne f grasa),mezeluri f rar,lapte si iaurt degresat(mai rar),oua f rar,fierte moi,prajituri si inghetata mai putin(imi plac la nebunie). Beau in fiecare zi, ceaiuri de sunatoare, tei, fructe padure.Dar mananc si portii normale, adica nu exagerat de mult.Mai mult tin acest "regim"deoarece am colesterol maricel.Pe mine ma ajuta si gena ereditara:tatal meu, cu care seman, era mai slab.La 60 ani, am 54 kg la 1, 64 m.Mai vrei ceva detalii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Inainte de toate iti recomand sa LASI ceaiuri,pastile, diete care iti pot pune in pericol sanatatea!
Daca vrei sa scapi de kilograme, tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!

| VonStauffenberg explică (pentru anonim_4396):

In primul rand eu nu folosesc pastile de slabit, in aldoilea rand nu beau toate proistiile de ceaiuri care se afla in comert iar in final eu nu consum fast food, si spot fac zilnic.

| SunnyDay88 a răspuns:

De ce trebuie sa bei un singur tip de ceai? bea mai multe.

| A0kAnGeL a răspuns:

Pentru slabit ceaiul de paapdie e foartea bun dar nu vei slabi doar cu ceai, va trebui sa faci si sport pentru a arde grasimile si sa renunti la anumite alimente gen paine prajeli si carne care contine colesterol

| VonStauffenberg explică (pentru A0kAnGeL):

Si normal laughing)) doar eu fac spor zilnic

| A0kAnGeL a răspuns (pentru VonStauffenberg):

E foarte bine daca reusesti sa alergi fara oprire timp de 50-60 minute pe zi nu ai cum sa nu slabesti