| Si_Maria_Radu_1987 a întrebat:

Ce credeti ca daca ne expunem la soare e periculos adica in mod exagerat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca e periculos. Trecem peste insolatia banala care poate duce la complicatii, dar exista riscul de cancer de piele care creste cu atat cu cat te expui mai mult. De asemenea o expunere indelungata la soare imbatraneste pielea prematur.

| RAY a răspuns:

Conteaza ce ten ca de exemplu eu am stat mam ars dar acum nu am probleme pot sta cat vreau, sunt bronzat rau, dar pentru ten deschis e foarte periculos mai ales ca poti face cancer de piele din cauza rdiatilor nu te expune cand sunt 30-40 de grade si daca e bine sa o faci cand in apropierea apei, mare, strand, cremele astea de soarele nu cred ca protejeaza, daca eu mam ars la 20 de grade gandeste la 35 ce se poate intampla e nebunie curata

| StewartCassie a răspuns:

Buna!
Este foarte periculos pentru ca poti face cancer de piele. Te poti expune la soare doar daca porti ochelari, palarie, si pielea ta sa fie acoperita.
Dupa-amiaza nu este bine sa stai in soare, si trebuie sa consumi multe lichide. In cazul in care vrei sa te bronzezi, e bine primavara sa faci acest lucru. Soarele primavara nu este la fel de puternic ca si vara. + s-a anuntat si la stiri de explozia solara, deci e bine sa fim precauti.
Mai bine mergi la un medic pentru ca el stie cel mai bine happy
O zi frumoasa! Ai grija de tine happy

| JustSmiiile a răspuns:

Buna! Da este periculos, deoarece poti face insolatie. Dar mai periculos este pentru cei care au diabet, deoarece le creste glicemia.
Dar daca stai la soare si este foarte puternic pielea imbatraneste prematur.
Bafta!winking

Întrebări similare