| d33a_9154 a întrebat:

Ce credeti ca este bine sa mancam pentru a avea un corp sanator si plin de viata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Mai multe lactate slabe, fructe si legume.

| Ea12345 a răspuns:

Intra pe www.dietetik.ro
E foarte util acest site.:)

| DeeeaA a răspuns:

Fructe si legume proaspete si spalatedar sh altele ca cu acestea nu te poti satura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ceva? Eu zic ac ar fi as stam sa ne gandim bine, cei de pe vremea lui Adam si Eva nu-si mentineau silueta! Mancau orice, doar ca munceau! In zilele noastre copii nu muncesc nici in casa nici la camp cum era obiceiul, asa ca nu le ramane decat sa faca sport! Nu spun ca trebuie sa mananci in exces, dar daca mananci o punga de cipsuri odata la o saptamana, doua nu te ingrasi! Fructele si legumele trebuie tinute pe primul plan oricum, apoi pot urma proteine si daca le imbini si pe langa mai adaugi in fiecere zi cate ceva mai "nesanatos" nu are nimic!

| estera_5905 a răspuns:

In primul rand parerea mea e sa mananci regular (dimineata, dupa-amiaza si seara, fructe, legume, lactate etc.

| jucatoru a răspuns:

Pai...cum cred ca ai auzit de la nutritionisti ca trebuie fructe si legume... este adevarat, pe langa aceste vitamine luate din fructe si legume trebuie si proteine care se gasesc in carne dar atentie la grasimi ca ele contin lipidewinking Sper sa iti foloseasca!