Buna dimi! indiferent de ce am zice noi ca e buna, ca nu e buna, ca nu face bine organismului, tineretul o consuma cu drag si vanzari sunt peste masura, cred ca alegerea apartine fiecaruia sa invatam si sa alegem ce e bun si natural sa nu ne faca rau, pentru ca am distrus organismul cu chimicale si alte panarami...
Sanatoasa nu e, dar e a dracului de buna. Ala cu cocaina, citeste mai bine ingredientele.
Coca-cola iti strica stomacul deoarece are cat 4 cani de cafea(cofeina) nu e sanatoasa deloc dar doamne are un gust asa bun!
Cand tu intrebi daca Coca Cola este sanatoasa este ca si cum ai intreba daca romanii il apreciaza pe Basescu ca presedinte.
@Bulangiule)) nu'i tata sanatoasa contine mult zahar, cofeina si coloranti care pot fi cancerigeni.
Bineinteles ca nu.contine cocaina etc.de preferat ar fi sa folosim cat mai putina.ca doar nu murim daca nu mai bem, nu?
Am citit si eu despre minunatele experimente cu Cola, de genul " curata la fel ca un produs special de curatat, etc" si am facut si proba: am vrut sa spal aragazul semi-murdar (imediat dupa ce am gatit ceva) si am considerat ca este o ocazie buna sa incerc "experimentul". Am pus Cola peste pete, in cantitate suficienta, am lasat sa actioneze, am vrut sa sterg/frec/curat, iar rezultatul a fost total - parca pusesem apa, murdaria doar se curatase/inmuiase putin, nicidecum aragazul nu arata curat, ca in urma folosirii unor produse speciale. Experiment esuat, Cola nu e atat de chimica. Este la fel ca oricare suc cu acid sau fara (de genul Nestea, care doar ceai nu e), normal ca ne afecteaza sanatatea, dar tot foarte buna la gust ramane.
Nu este.Sunt tot felul de experiment cu cola care arata "sanatatea " ei. Uite un site exmeplu dp un site: "Am facut zilele trecute 2 experimente la sugestia unui amic care a facut la fel:
1. Am pus dimineata o bucata de parizer intr-un pahar de cola si dupa 12 ore nu am mai gasit nici urma de parizer : s-a dezintegrat.
2. Am pus o bucata de ficat de porc intr-un pahar de cola, si dupa doua zile s-a dezintegrat si asta. "Site-ul sa te convingi http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t125544.html.Funda?
Nu,nici pe aproape nu este sanatoasa sincer nu konsum cola pentru ca contine exagerat de multe E-uri, adaosuri, mai bine pastrativa sanatatea.
Gandeste daca bei si cafea in acelasi timp.
Eu am facut un experiment coca cola vs pepsi.acealsi cantitate am pus in cate un pahar...a 2a zi am constatat coca cola avea de aproape 2 ori mai multa cofeina k pepsi.coca cola nu'i sanatoasa dar ii folositoare pentru spalat wc in loc de detartrant, lustruieste tabla scapand de puncte de creta si chiar scoate unele pete de pe haine.
Iata ce se intimpla in organismul tau dupa ce bei cola: http://infopages.md/ce-se-intimpla-in-corpul-tau-daca-bei-cola/
Nu este sanatos contine cam 4 cani de cofeina, acid mult, zahar etc. Daca bei cafea si peste putin suc e de reu adica:ajungi sa nu dormi pentru ca s-a dublat/triplat cantitatea de cofeina si vei avea dureri mari de inima.
LarisaChe07 întreabă: