Eu beau Pepsi dar nu am avut probleme pana acum(beau de mai multi ani). Nu consider aceasta bautura ca fiind un drog, nu sunt dependent de ea, consum si alte sucuri, apa plata, fara sa simt nevoia neaparat de Cola/Pepsi.
Oricum majoritatea sucurilor contin ingrediente cancerigene si indulcitori periculosi asa ca nu merita sa acuzam doar pe X sau pe Y...
Daca stai sa te gandesti... ce nu e cancerigen? Pana si aerul a devenit cancerigen din cauza poluarii.In curentul BIO de la noi nu am incredere...si preturile sunt exagerat de mari.
PS-Acum beau un pahar de Pepsi.
Si eu beau cola, dar nu chiar asa de des.De cand eram mica parintii mei mi-au explicat ce este bine si ce este rauCola intr-adevar este ca un drog daca nu sti sa te controlezi.
Felicitari ca ai putut sa te lasi!
Eu beau cola zilnic
Pot spune intr-un fel ca sunt dependenta... dar o viata am si decat sa traiesc ca intr-o punga de plastic, mai bine imi ciuruiesc stomacul
Si eu am avut perioade in care cola la mine era in fiecare zi dar acum nu mai beau cel mai mult beau Nestea
De cand am avut probleme cu tensiunea adica tahicardie nu mai beau.Nu am probleme cu inima dar pot repede sa fac cu ajutorul colei, a energizantelor...etc.Sanatatea e cea mai importanta iar noi ii dam cu piciorul pentru niste placeri momentane.
Beau orice potabil, nu conteaza ca e cola, pepsi, brifcor, tec si tot asa! important e sa fie bun la gust
Mz pentru raspunsuri toate sunt in mare parte cam aceleashi
sa stii mike k si eu sunt cu sticla d jumate d cola langa mine. d acolo mi-a venit ideea sa pun intrebarea:d...asta se intampla o data la 1 luna sa beau o sticla mica d cola sau pepsi
Eu nu fumez, nu consum alcool
dar beau coca cola!
e ca un drog pentru mine! chiar daca beau fara cofeina!
imi face rau, nu-mi face...eu tot beau!
oricum tutunul si alcoolul sunt mai periculoase decat cola!
eu pentru moment...nu am vointa sa ma las!
poate pe viitor!
Nu pot sa iti spun ca nu imi place pentru ca imi place dar nu sunt pretentioasa la sucuri dar nu este bun Cola este un drog
Din pacate e companie mare si cu interese economice care domina multe hotarari de sanatate care ar fi trebuit luate! Ce guvern isi permite sa interzica cola, cine sa calce-n picioare interesele megacompaniei Coca-Cola? Eu va zic doar sa faceti o experienta! Intr-o sticla mica de cola puneti de seara o bucatica de carne cruda si lasati-o pana dimineata! o sa vedeti ce se intampla si apoi hotarati singuri daca mai beti cola!
Mai copii, sunteti batuti in cap: vad 2 tabere: sfintii care nu beau, nu fumeaza, nu vorbesc urat( vorba lui Ion), nu mananca prostii cu conservanti, se culca odata cu gainile etc, si cei care nu recunosc efectele unui viciu.
am citit mai sus un comment in care se zicea ca avea nisip la rinichi si probleme cu ficatu'. nisipul la rinichi se face in foarte mare parte datorita apei pe care o bei( multumeste-le celor de l care o cumperi, daca o cumperi, daca nu, schimba fantana).
cola dizolva sangele? otetul dizolva calcarul, nu? si totusi, consumam otet... in mod direct sau nu.
care bea vin din comert? ati cetit careva eticheta de pe sticla, in specialpartea unde scrie ca (virgula) contine nitriti? nitriti care sunt foarte periculosi pentru copii. da, stiu, copiii nu trebuie sa bea vin, ca nu le sta bine, dar e logic si normal ca ei sa fie nocivi si pentru adulti.
asa ca, lasati aberatiile in legatura cu produsele astea invaluite de mit, promovate masiv si barfite la colt de strada.
haidi pa
dobrin1019 întreabă: