| Mia_8661 a întrebat:

Ce credeti este sanatos sa folosesti anticonceptionale dupa 35 ani? este cineva care foloseste...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| flori331 a răspuns:

Buna, eu folosesc si am 38 aproape. Folosesc de cativa ani si nu am avut probleme, dar am o fata de 14 ani.Si inca ceva nu trebuie sa fumezi. O zi buna

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa mergi la ginecolog, care iti va face o anamneza si apoi cateva analize si daca nu poti folosi alta metoda de contraceptie, iti va recomanda preparatul cel mai bun pentru situatia ta.
Nu ai voie sa iei Diane-35, de exemplu. Alte contraindicatii ar fi: daca esti fumatoare, daca ai varice hidrostatice, daca esti obeza, daca tu sau rudele tale de gradul I aveti sau ati avut probleme de coagulare de tip tromboza: tromboflebita, trombembolie pulmonara, tromboze venoase profunde, infacte sau accidente vasculare trombotice.

| Mia_8661 explică:

Va multumesc de raspunsuri si eu am 39 anul asta dar se zice ca dupa 35 nu ai voie ce sa facem ne mai si riscam, cu sterilet am incercat dar nu l-am suportat si din cate am auzit prin alte tari femeile folosesc si la 50 ani anticonceptionale.
MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cunostintele mele, nu este recomandat sa folosesti asa ceva dupa varsta de 30 de ani.Mai bine pui un sterilet. Si in acest caz trebuie sa faci control medical periodic. Succes!

Întrebări similare