| Neverrrrrr a întrebat:

Ce crema/unguent imi recomandati pentru dureri de coloana? pe scurt m-am accidentat zic eu la coloana acum cateva luni si acum ma mai doare putin.Cand stau mai mult in picioare sau aplecat se simte,am folosit un gel numit puterea caluli dar nu prea m-a ajutat. Fara,,du-te la medic",nu se va intampla, ma iritati spunand asta. Vreau ceva pentru traumatismele coloanei, nu dureri musculare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Nu prea ajuta cremele la durerea de coloana.pentru ca inelele se taseaza si cand se rod intre ele, creand senzatia de durere.cel mai recomandabil ar fi sa faci stretching sau sedinte de kinetoterapie, asta pentru ameliorare si sa eviti agravarea.

| CuriousStuff a răspuns:

Hai sa nu te iritam atunci, uite, da-te cu sirop de brad amestecat cu bicarbonat si intr-o luna o sa te doara de 2 ori mai tare, apoi da-te cu puterea caprei gel inca o luna pana nu mai poti de durere si intr-un final o sa ajungi la medic dar in stadiul ala o sa trebuiasca sa faci o "mica" operatie pe coloana.
Tu crezi ca daca ne-am putea trata toti pentru toate cu puterea ursului ar mai exista medici? Sau crezi ca medicul e degeaba? Tu ai nevoie de o radiografie, daca nu vrei sa mergi la medic fa-ti-o singur, construieste-ti un aparat rontgen, fa-ti radiografia de (acolo unde te doare) si cauta pe net toate informatiile despre radiografii de coloana pe care le gasesti si pune-ti un diagnostic.
Doar ca sa nu "te iriti" prea tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi, dar de ce crezi ca iti vrea cineva raul prin a spune "du-te la medic"?
De unde stii ca-i doar o simpla durere si nimic mai mult? Daca stai mai mult si se agraveaza?
Eu unul nu-ti voi recomanda nimic, in schimb chiar te rog sa faci o vizita la medic, preventiv, vezi sa nu ai vreo problema mai grava de atat!

| Neverrrrrr explică (pentru anonim_4396):

Stii sa citesti in totalitate intrebarea? cum sa se agraveze daca am spus ca ma deranjeaza de 2 ori mai putin?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Citez:
"si acum ma mai doare putin"; Nu de 2x mai putin, eu ti-am recomandat ceva, daca vad ca insisti dau calificativ 0 la intrebare.

| Eu2208 a răspuns:

I s-a intamplat si lui tata... S.a accidentat pe partie (iarna) si a folosit 2 creme :
-Dragonul rosu
- Gheara Dracului
Dupao saptamana nu mai avea nimic

| Ph3N0meN a răspuns:

Pai, asa am avut si eu, ca si tine, dureri la coloana cand am cazut de pe o scara si medicul mi-a recomandat o crema Puterea Ursului si crede-ma ca a fost foarte buna, si trebuie sa te dai doar seara, iar pretul este si convenabil. E o crema foarte buna!