| geanina3 a întrebat:

Ce creme foart bune, pentru tenul mixt pentru cosuri, excesul de sebum, si pentru a preveni aparitia lor, pentru curatare in profunzime si tonifiere, cu efecte calmante. cine srtie o crema cu toate aceste proprietati, dar nu trebuie sa fie neaparat va roog. mentionati si pretul. si app* cele de la oriflame sunt bune de ceva si cele de la roche posay si uriage hyseac si ce sapunuri pentru ten mixt pentru fata stiti. funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Foloseste o data pe saptamana masca cu argila,se gaseste la plafar,e cea mai buna pentru acnee si puncte negre.
pe langa asta, foloseste si o lotiune tonica pentru ce tip de ten ai.
niste exemple ar fi clearasil, clearskin (avon) blackhead clearing si pure nature (crema oriflame) cu extract de arnica si aloe (cea mai buna).
costa de la 10 lei in sus.

3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cunosc o persoană care are vreo 30 de ani, arată absolut super și de multe ori am întrebat-o ce folosește(tocmai din acest motiv!). Cu ce te demachiezi? cu Gerovital. Ce rimel folosești? Un rimel ieftin (scoate un Rimmel). Cu ce șampon te speli (păr superb)? Acum cu Elseve. Dar a avut înainte Pantene, Timotei, Gliss, Sunsilk... Ce cremă de corp? Dove. Fond de ten are Dream Matte Mousse. Iar pe unghii ojă de la Avon.
Deși are cu ce, ca să zic așa, nu și-ar lua vreo chestie super scumpă în veci. Am o bănuială vagă că ar da bani mai mulți pe o cremă anti-rid dar în rest, ferească Sfântul.
Cu toate acestea e frumoasă, machiată impecabil, cu un ten de invidiat. Și nu minte pentru că i-am văzut trusa de machiaj.
Dacă ar ști cât am dat eu pe unele chestii...
Personal cred că merită să investiți sume mai mari în îngrijirea tenului, să luați pentru păr un tratament bun, iar în materie de make up, fondul de ten, pudra, blushul, rujul merită sume mai mari.
Farduri puteți găsi la prețuri rezonabile, la fel și eye liner (apropo, acum am unul cu tub gros de la Alix Avien, a costat 27 lei și e negru intens și nu curge!) și mascara dacă sunteți ca mine și o folosiți pentru numai două luni. Sunt consumabile pe care le schimbați des. Ca să nu mai zic că nici o mascara nu poate face minuni și nu poate da gene de vis dacă nu aveți materialul de bază, eu sunt fană gene false deși acum nu mai am și vreau neapărat să îmi cumpăr de la Make Up Forever. Crema de corp dacă o vreți hidratantă și atât merge un Dove sau altă marcă, ce preferați...un șampon bun se poate găsi și la prețuri mai omenești la urma urmei trebuie doar să fie blând cu părul.
Dacă aș dispune de sume mai mari mi-aș lua numai cosmetice scumpe dar cum nu prea am, acestea sunt regulile după care mă ghidez.
Ah și mai mărturisesc ceva. Când folosesc un produs scump, poate e o doză de snobism dar mă simt mai fericită. Parcă îmi transmite ceva din seducția și glamul lui...și atunci îmi spun că nu mai contează cât am dat pe el dacă îmi aduce zâmbetul pe buze.

| anabela29 a răspuns:

Buna Otilia, un sapun foarte bun pentru tenul cu acnee si puncte negre este cel cu namol de la Cristinne Cosmetics. Namolul de la Marea Moarta din compozitia sapunului usuca, cosurile, curata foarte bine pielea si o exfoliaza usor prevenind aparitia punctelor negre. Produsul il gasesti aici: www.cristinnecosmetics.ro si ultima oara cand eu l-am incercat costa in jur de 11-12 lei/100g.

| geanina3 explică:

Am uitat sa mentionez: si inchiderea si curatarea porilor in profunzime