| xgd a întrebat:

Ce culoare trebuie sa aiba ceaiul de zmeura? Mi-am luat o cutie si nu am mai vazut un ceai cu o asemenea culoare...roz rau de tot, dar nu culoarea fructului, ci un roz din ala inchis si intens ca la Barbie :]] n-am stiut ce exemplu sa va dau, doar la aia ma duce mintea cand vad asa o culoare.Nu vreau sa beau ceai cu colorant, voi ati mai incercat ceai de zmeura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| raluka66 a răspuns:

Asa ar trebui sa arate ceaiul tau. Daca nu inseamna ca are coloranti :http://tea.mug.ro/wp-content/uploads/2011/01/DSCN8919.jpg funda?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Tu chiar crezi ca acel ceai a "vazut" zmeura?
E facut din coloranti, au adaugat ei arome de-alea sa dea o aroma falsa de zmeura.
Ce bem noi sunt doar coloranti.
Te pup!

| LivingLouder a răspuns:

Ceaiul meu de zmeura era un visiniu.

| AsafteiAndreiDaniel a răspuns:

Ar trebuo sa fie o culoare rosu inchis

| Daria0507 a răspuns:

Ceaiul de zmeura trebuie sa fie de culoare roz, dar nu intens. Imi amintesc ca am baut si eu odata, dar nu ti-as recomanda sa bei, mi se pare scarbos.

| AnaMaria539 a răspuns:

Eu am incercat ceai de fructe de padure si de obicei avea culoarea maroniu dar nu stiu ce sa zic de unde este fared almar sau alta marca? Poate ca asa trebuie sa fie oricum eu te sfatuiesc sa nu l bei poate faci vreo alergie!