Dieta nu rezolva in totalitate problema, doar o amelioreaza. Incearca sa eviti pe cat de mult condimentele, grasimile si zaharul. Prin zahar, se intelege si fructoza din fructe. Tot ce fermenteaa usor contribuie la formarea cosurilor.
Stiu ca e bine sa mananci multe gructe si legume, si apa in general vegetalele sunt bune pentru problema asta
Buna, am inceput si eu sa am cosuri, dar mama aplica o metoda speciala . Imi spune mereu sa-mi curat fata, are grija sa ma stearga cu alcool. Pentru zonele grase foloseste un sapun special pentru ten gras, iar pentru restul fetei protex; anti bacterian. Eu mananc si condimentat si dulciuri si nu am observat ca ar avea vreun efect negativ dar am grija sa nu-mi pun mana des pe fata sau in par; si chiar are efect fetele din clasa ma invidiaza
Pentru cosuri fructe, legume, apa.dar stiu ceva care te scapa de cosuri.si e mai bun.deci intr-o cana pui zeama de lamaie si drojdie.pe urma amesteki si iei un pansament si inmoi acolo si iti dai pe fata. funda?
Sapunul de Sulf e foarte bun + ca nu costa mai mult de 6 lei si se gaseste in orice Farmacie. Funditzzza plss!
Gina2 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: