Nicio dieta de recomandat. Doar un program corect de viata : mancare mai putina si miscare cat mai multa. Bafta!
Nu stiu daca o dieta te poate ajuta sa slabesti la picioare. E indicat un sport pentru asta. Sau urcatul si coboratul scarilor, e chiar eficient.
Fac asta zilnic
Nu ma refer doar cand pleci si vii acasa, ci cat mai mult
Nu chiar o dieta ce-ar trebui sa manac si la ce ora ca mie mie- foame din ora-n orahabar n-am de ce da nu sunt grasa am 46 kg
Si ce inaltime ai?
Da te intelg mai ales ca stau la etajul 4
Fa sport si mananca bio adica salate si d-astea. Nici sa nu te gandesti la infometare sau pastile.
Vreau sa reincep sa joc fotbal si sa alerg dar momentan sunt racita si nu prea e vreme si a mai si plouat
Eu ti-as recomanda sa nu te mai agiti stai linistita nu te mai gandi du-te in aer liber(in parc etc.) si alearga fa sport patineaza cumarati role bicicleta nu te mai enerva asa a slbit o prietena de-a mea 10 kg deci :*
Ma joc fotbal in fiecare zii in parc si mai dau si cu bicicleta dar de fiecare data cand vin acasa ma ingras cu 200 g oricat sport as face si asta mi se pare ciudat si ma enervez!
Mda si vii din parc nemancata si direct la fast food nu? Asta este si eu fac la fel dar de la un timp mananc o data pe saptamana si am slabit :*
marmotavorbareatza întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: