| Taboo1 a întrebat:

Ce dieta imi recomandati?
Vreau sa dau jos burta pana in aprilie.
Daca am 5 mese pe zi calculate. Dimineata la 7:30 mananc jumate de felie de paine neagra cu sunca de pui la 11 niste biscuiti din tarata sau ovaz 5-6 bucati la ora 13 orez cu piept de pui la ora 16 doar piept de pui la ora 19 fructe. Aceasta este o dieta buna?
Daca nu e buna astept recomandari.
Pe langa asta fac cardio de 2 ori si abdomen 1 pe sapt.
Pana in aprilie osa pot sa dau jos burta daca o tin asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LaLaura a răspuns:

E ok, dar eu as renunta la sunca de pui ( nu prea e nimic sanatos acolo) si la fructe seara. Fructele au fructoza, zaharul natural, si deci, te ingrasi ( nu cu mult, dar te ingrasi). De preferat seara sa consumi legume ( o salata cu ce iti place tie) si fructele sa fie in prima partea a zilei ( de preferat la micul dejun sau la mesele secundare langa biscuiti).
Si sa nu uiti ca trebuie sa ai mese cat mai diversificate, nu in fiecare zi trebuie sa consumi aceleasi alimente, organismul are nevoie de multi nutrieti si vitamine care nu se gasesc doar intr-un aliment.( deci nu te rezuma doar la orez sau la piep de pui sunt o groaza de legume). Eu te-as sfatui sa inlocuiesti din cand in cand piepul de pui cu unul de curcan ( e mult mai bun pentru sanatate). Si sa nu uiti de apa, multa apa mai ales daca faci si sport.