| crystynuta20 a întrebat:

Ce dieta pot sa tin ca sa slabesc pentru ca am 20 de ani, 1.66 inaltime si 70 de kg.de cand sunt in spania continui sa ma ingras.va rog sa imi dati cele mai bune sfaturi care au dat rezultate pentru ca imi este frica sa nu ma ingras si mai mult de atat.am redus painea.mananc doar dimineata paine integrala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cely a răspuns:

E bine sa ananci macare gatita de tine, evita sandvichiurile din comert, mananca la ore fixe, bea un paar de apa pata cu jumatate de ora inainte de fiecae masa, nu mai manca dupa ora 6, renunta la dulciuri, fa miscare. Nu te infometa

7 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Incearca sa manaci la ore fise cel putin trei mese pe zi, ultima masa sa fie cel mai tarziu la ora 19:30 si eleimina din alimentatie dulciurile, grasimile, painea, fainoasele, alcoolul si bauturile acidulate.
Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca mananci produse pe care in romania nu le consumai inainte de a veni in spania, clima si modificarile genetice care se folosesc in cresterea si conservarea anumitor produse alimentare duc la o crestere in greutate. puii albi de la mercadona sau consum sunt plini de hormoni, trebuie sa ajunga la 1, 500 gr in cel mult o luna si jumatate.se folosesc si fosrte multe antibiotice la cresterea animalelor, care sunt scoase din alimentatie cu doar 3 zile inainte de sacrificare.corpul tau nu "citeste"astfel de produse pentru ca nu sunt cele cu care a fost obisnuit. corpul insa se poate adapta. tratamentele hormonale folosite in cresterea brusca in greutate a animalelor si transformarile genetice aparute la plante ne afecteaza si duce la o dereglare hormonala.mananca cat mai sanatos, diversificat si miscare. poti avea o intoleranta si la fructele de mare sau pestele tipic mediterranean, si care te pot afecta in cresterea in greutate. evita pastele, semi-preparatele din carne, pizza, evita folosirea din abundenta a uleiului (chiar daca este de masline)care este tipica felurilor cu orez, paste si peste, painea alba(bimbo, mercadona, e. t. c.)foloseste paine de la chioscul de paine, produsele de panificatie, branzeturile care se intind pe paine(untabile), laptele gras si mananca mai diversificat, salate foarte multe si sucurile naturale facute in casa, cele din comert pe care scrie naturale chiar daca stau la frigider, nu sunt naturale si sunt bogate in indulcitori sau zahar

| miriam a răspuns:

Buna, cred ca cea mai buna dieta de urmat ar fi cea mediteraneana.Bafta!

| miriam a răspuns:

Buna cred ca cel mai bine ar fi sa urmezi dieta mediterana este cel mai usor de tinut! bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista un ceai verde chinezesc care are efect super.am incercat si stiu dc iti spun.

| mioara a răspuns:

Dieta esti tu nu manca dupa ora 18

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo consider k de fiecare data noi fetele aveam aceasta problema....ar trebui sa facem mai mult sport si sa nu facem abuz la mancare...