Eu am incercat o dieta care mie mi-a facut bine. In fiecare dimineata pe stomacul gol am baut apa, cat de mult poti tu, recomandat este 1litru jumatate, dar eu am baut si 1, si un pahar. cat poti tu, nu am mai mancat asa multe dulciuri si am renuntat la sucuri, am facut si sport ce e drept. Orice dieta, trebuie combinata cu sport.
Buna, eu am incercat odata o dieta insa m-am simtit foarte rau. Stiu persoane care au incercat diete si au facut gastrita si ulcere. cel mai bna metoda ca sa slabesti este sa mananci normal insa sa nu stai degeaba adica sa faci sport! PS: daca vrei neaparat ceva legat de mancare, nu manca paine alba si paine neagra.
Bună.
Trebuie să înveți să mănânci și să ai activitate fizică zilnică pentru arderea caloriilor.
Exclus înfometarea și sedentarismul.
calorii.oneden.com
La mulți ani!
Pa, pa.
Bună!
Eu iţi spun să faci tot ce iţi spun in continuare:
1.Mancă fructe si legume, preparate oricum.
2. Mănâncă la ore, si câte puţin.
3.Bea o cana de apa micuţă, pe ora, am incercat.
4.Nu manca alimente procesate, cum ar fi mezeluri.
5.Nu manca alimente albe, ele ingraşă cât vezi cu ochi.
6.Plimba-te cam 15 minute pe zi.
7. Încearcă sa faci aerobic, sunt sute de videoclipuri pe youtube pe tema asta.
Sper că te-am putut ajuta!
O zi bună şi un an nou fericit!
Buna
Eu sunt in "proces de slabire"
Fac sport, mananc multe fructe, beau mult lichid.
Nu mai mananc paine, nu mai beau suc, ce este important este sa nu mananci dupa ora 17-18
(din pacate zilele astea am facut un pic de exces )
O dieta fara sport e o masina fara roti.
prin sport se ard caloriile, prin infometare slabirea o sa aiba un efect negativ asupra corpului si o sa ai surplusuri de piele.
Numa fructe si legume cu toate ca te costa mult da. numa asta mananci si mult sport
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. o sa incerc treaba aia cu apa pe stomacul gol. si fara paine.
anonim_4396 întreabă:
Anonimulgrr întreabă: