Slimurile ca si tigarile obisnuite pot avea diverse arome. Diferenta este ca cele slim au o cantitate mai redusa de tutun. Este si normal, tinand cont ca foita este mai "ingusta".
In rest, e acelasi lucru ca si la o tigara normala.
Totusi, este posibil ca sa aiba un filtru mai deosebit, in sensul ca poate avea 2 sau mai multe, dar astfel de filtre gasesti si la tigarile normale gen : Kent HD, Dunhill, Parliament, Davidoff, Marlboro Filter Plus, Sobranie, mai nou si Winstone. (daca observi, exista o linie punctata la filtru).
Sper ca te-am lamurit. Eu unul fumez de 5 ani, si am fumat ceva sortimente de tigari. Nu ma dau expert, dar pot sa imi arunc un punct de vedere.
Dar Kent Nanotek acelea super slim au ceva arome cumva? Am luat din ala alb adica 1 ...si nu mi-se pare a avea vreo aroma speciala, insa nu inteleg de ce totusi ametesc de la ele putin
Absolut nici o diferenta in afara de grosime. nici filtru nu difera, arome gasesti si la astea normale, sunt tigari slim la fel de tari sau chiar mai tari. sunt mai usor de purtat in buzunar pentru ca pachetul e mai subtire
Diferenta dintre slim si normale este doar ambalajul, cele slim au fost concepute special pentru femei pentru ca sunt mai subtiri si arata mai bine, a fost o strategie de marketing pentru a le face pe unele femei sa se apuce de fumat...in fine, nu exista nicio diferenta intre ele, asa cum kent nanotek este de 1 si este slab la fel gasesti si alte tipuri de tigari normale cu aceleasi doze de nicotina etc, faptul ca sunt subtiri nu inseamna ca sunt si mai slabe, arata diferit si atat! Aromele le gasesti la fiecare in parte, vogue au arome mai multe ca celelate marci, celelate au majoritatea simplu si mentolat! Sobraine are mai multe tipuri de arome de la vanilie la ciocolata dar costa mult mai mult, in rest ma repet nicio diferenta!
Slimurile. sunt foarte foarte Slabe pe cand cele normale sunt mai tari. a da si slimurile au arome.
Toate au arome de EX kent nanotek au?
Deci, tigarile slim sunt mai subtiri ca cele normale si pot avea diferite arome + ca sunt mai putin nocive.
Mai mult? Sunt mai putin nocive?
Deea167Lory întreabă:
LarisaChe07 întreabă: