| danielioan489 a întrebat:

Ce doctor poate sa-mi prescrie Propranolol ( beta blocker pentru anxietate )?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Brizbriz a răspuns:

Pentru anxietate, NUMAI psihiatru

4 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Vrei să faci bobmă din el!? pâi ăsta este exploziv
cum să îti prescrie un doctor exploziv
Dacă vrei să te distrezi poți să mergi la un psihiatru să îti prescie câteva AG-uri doua zeci de grenade si un tanc.

Nu ai cum să ceri unui medic să îți prescrie propanol

Eu am propanol dar nu il poti bea pentru că orbești este un derivat al benzinei este ca un fel de cherosen mult mai jmecher de cât cherosenul
eu am propanol 99, 96% concentrație dar chiar nu este bun nici in contact cu pielea nici cu ochii scrie pe sticla că este TOXIC
că provoacă asifieerea.

Cel mai bine pentru anxietate iti recomand eu super jmecherie
te iei de muncă nu mai trăiești din banii bunicilor si ai părinților
te duci la un job de gestionar
job-ul asta de gestionar te scapă de orice fel de anxietate
plus că o să ai bani
faci rate apoi la o mașină roșie frumoasă decapotabilă eventual nouă pentru că si așa se interezice fabricarea de noi mașini pe benzina
îți iei rate credit iți iei o ucraieniancă acasă la tine te insori cu ea faci doi trei copii
șă vezi tu cum sare axietatea din tine când o să ai copii si o să vezi că mănâncă de 150 lei doar la o singură masă peste care mai trebuie balet intretinere inot pian accidente medici reparatii medicamente gaze apa curent haine pemparsi
sa vezi tu cum sare anxietatea din tine cân o să vezi că trebuie sa scoți bani chiar dacă ai bani chiar dacă nu ai bani tu trebuie neapărat să cumperi 2 Kg de cremvuști obligatoriu acum pe loc ceva cola si obligatoriu măcar o pungă de pempărsi de 50 lei acum pe loc care punga aia ajunge pentru 2 zile
Asta e ceal mai bun tratament de anxistate o să și uiți că a existat acest cuvând vreo dată!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cardiolog.

| Hammurabi a răspuns:

Cum adică?
Orice medic care consideră că e ceea ce-ți trebuie ție. Că de-aia au făcut 7 ani de facultate. Să știe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psihiatrii îți prescriu tratament anxiolitic, dar nu toate sunt eficiente? depinde ce schema de tratament îți face.