anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e mai bine pentru sanatate, sa mananci supe sau ciorbe? De care?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Ambele, intrucat sint lichide, iar organismul are nevoie de lichide consistente.Nu neaparat ciorbele sint uleioase, asta depinde si cum le prepari.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ambele sunt bune dar cu multe legume, la cele cu carne e de preferat carne de pui(curcan) si de vita.

| psiholoaga a răspuns:

Cred ca supe, fiindca nu au atata ulei, atata sare, atata grasime. Mie imi plac si supele si ciorbele, dar sa nu fie bors, adica acre, dupa gustul meu. In Iasi, la un prieten, am mancat un bors de cartofi de imi lacrimau ochii, la cat era de acru...

| DenissaDeea a răspuns:

Supa de legume, supa de legume cu piept de pui, ciorba de legume, ciorba de pui, etc etc. sunt cele mai sanatoase pentru organism, contine foarte multe vitamine ambele mancaruri.

| want2bMajestic a răspuns:

Ambele sunt bun intrucat nu contin conservanti. dar daca pui putin knor..."aroma gusturilor" e gata... ti-ai otravit mancarea...

| nely a răspuns:

Toate supele si ciorbele care contin legume, carne d pui, gaina, vitel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciorba are mai multe, supa e apa chioara, deci ciorba+mincare gatita ca sa tina totusi mai mult de foame.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Borsul este un lucru foarte sanatos, se face din tarate de griu, contine vitamine, da un gust bun ciorbei, o face mult mai apetisanta.
Ambele preparate sunt la fel de bune, n-ar trebui sa lipseasca de la niciun pranz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Supele sunt mai folositoare.